Kısa süre önce Torbalı’da açılmasına rağmen ilçede bir marka haline gelmeyi başaran Pilavcı Bozo, Lezzetleriyle damak tutkunlarının merkezi haline geldi. Dillere destan pilavıyla sabah 10.00 ile 22.00 saatleri arasında hizmet veren Pilavcı Bozo, ağız sulandıran menüleriyle adeta baştan çıkarıyor. Et, tavuk ve geleneksel kuru-nohut yemeklerinin bulunduğu Pilavcı Bozo’da yemeklerin neredeyse tamamı odun ateşinde pişiyor. Kuzu tandır, gerdan, süt dana kavurma, tavuk baget gibi lezzetlerin yanı sıra Diyarbakır acılı güveci gibi yöresel yemeklerin de yer aldığı Pilavcı Bozo’da geleneksel tavuklu pilav da en çok sevilenlerden.

HEM DAMAĞA HEM CEBE HİTAP EDİYOR

Öte yandan yarım ekmek yemek parasına tabaklar dolusu yemeğin yenebildiği Pilavcı Bozo, işletmesine gelip paket yaptıranlara yüzde 25 indirim uyguluyor. Torbalı’da emsali görülmeyen bu kampanya özellikle toplu yemek alan iş yeri sahipleri gibi birçok kişiye büyük kolaylık sağlamış durumda. Fiyatlarıyla zaten birçok işletmeden sıyrılan Pilavcı Bozo bu kampanyasıyla da özellikle ekonomik sıkıntıların yaşandığı bu günlerde pilav severlerin kalbini bir kez daha kazanmış durumda. Hem damakları hem de cepleri düşünen ve bunları yaparken de hijyen ve kaliteden ödün vermeyen Pilavcı Bozo, kısa süre içerisine menüsüne tandır çorbası ve kavurmalı mercimek çorbasını da ekleyecek. 

20 YILLIK PİLAVCI İŞİNDE İDDİALI

20 yılı aşkın süre İzmir sokaklarında pilav satan, bu mesleği dedesinden babasına, babasından da kendisine miras kalan Önder Avcılar’ın işlettiği Pilavcı Bozo’da lezzetler menü halinde satılıyor. Ekmek ve salatanın ikram olduğu Pilavcı Bozo’da her bütçeye göre yemek bulmak mümkün. Gece saat 22.00’a kadar açık olduklarını ve sürekli işletmelerinde sıcak pilavın bulunduğunu belirten Önder Avcılar, “Kendimizi yenilemeye, talebe göre hizmet vermeye devam ediyoruz. Daha 3 aydır açık olmamıza rağmen, müdavimlerimiz oluştu. Bu bizi çok sevindirdi. Torbalı bu lezzetlere hayran kalacak. Hep diyoruz, bir pilavdan çok daha fazlasıyız” ifadelerini kullandı.