Yurt dışında sigortacılık alanında yatırımlarını sürdüren Yunus Kaya, Torbalı’da kapsamlı bir şekilde e ticaret yapan ilk kişi oldu. Torbalı’da kurduğu Kaya Groups mağazası ile başta Trendyol olmak üzere birçok sanal alışveriş sitesinde hizmet veren Kaya, Torbalı’nın e ticarete açılan kapısı olmuş durumda. Ev dekorasyonundan kozmetiğe, aksesuardan kişisel bakım ürünlerine kadar yaklaşık bin kalem ürünün satışını yapan Yunus Kaya’nın mağazası her geçen gün daha da büyüyor. Alışveriş yapanların olumlu geri dönüş yaptığı Kaya Groups kısa sürede Trendyol’da trendlere girmeyi başardı. Zaman zaman düzenlediği kampanyalarla, vatandaşa kolaylıklar da sağlayan Kaya Groups her geçen gün yelpazesini genişletiyor. Öte yandan ‘bizegönder’ adında kendi e marketini de kuran Kaya, çok yakında buradaki marketinde de satış yapacak. Bu market www.bizegonder.com ile birlikte android ve İOS uygulamaları aracılığıyla vatandaşın direk cebinde olacak. Bir ay içerisinde yayında olacak olan bu e marketin, ülke çapında ses getirmesi bekleniyor.

TRENDİ ÖNCEDEN GÖRDÜ

Kendi markalarını da oluşturacak olan Kaya Groups başta kozmetik ve giyimde olmak üzere bu çalışmalarını artıracak. Yurt dışında her ne kadar farklı bir sektörle anılsa ve özellikle spor alanında desteklerde bulunsa da e ticaret alanında da ilçede zirveye oturan Yunus Kaya, “Artık sektör tamamen dijitale dönmüş durumda. İnsanlar özellikle pandemiden sonra mağaza mağaza gezmeyi bıraktı. Herkesin elinde bir telefon var bu telefonlar artık birer mağaza durumunda. Üstelik bir mağazadan bir mağazaya geçmek çok kolay. İlerleyen yıllarda bütün büyük mağazaların kapanıp e ticarete döneceğini düşünüyorum. Biz de bu süreci önceden gördük ve yatırımlarımızı bu yönde gerçekleştirdik. Ofisimizdeki ekibimiz 7 gün 24 saat siparişler ve ürün tedariki üzerine çalışıyor. Tempomuz her geçen gün artıyor bu da bizi istihdama yöneltecek” ifadelerini kullandı.

BİZE GÖNDER İLE TRENDYOL’A RAKİP OLACAK

Torbalı’da bir ilke daha imza atacak olan Kaya, www.bizegonder.com ile birlikte e market yatırımında bulunuyor. Gerekli işlemleri yapan, başvurularını tamamlayan başarılı iş adamı bu site üzerinden dünyanın dört bir yanına mobilyadan kozmetiğe, aksesuardan giyime kadar her şeyi satacak. Bir nevi trendyol, n11 gibi devlere rakip olacak olan Yunus Kaya, işlevli android ve İOS uygulamaları ile önümüzdeki süreçte başka marketlerinde burada satış yapmasının yolunu açacak. Bu şekilde dünyanın dört bir yanına hitap edecek olan başarılı girişimci, ilçede bir ilke daha imza atmış olacak. Mutlu ve başarılı olmanın iki yolu olduğunu kaydeden genç iş adamı, "Mutlu olmanın iki yolu var: Ya isteklerinizi azaltacaksınız ya da imkanlarınızı zorlayacaksınız. Biz de bu bağlamda elimizden geleni yaparak, yatırımlarımızı özellikle de e ticaret alanında sürdüreceğiz" dedi