Torbalı’da 1980’li yılların efsaneleşmiş mekanı olan ‘Bakraç’ yeniden küllerinden doğarak Torbalı’ya hizmet ediyor. ‘Eskiler bilir’ sloganıyla ilçenin tanınmış isimlerinden Torbalı Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şerif Tekinkök ile Enis Üzrek’in ortak olduğu işletme, yaz sezonunun vazgeçilmezi durumunda. İlçenin en şık ve en lezzetli menülere sahip olan restoranı gece 01.00’a kadar açık. Et, tavuk ve balık çeşitlerinin bulunduğu alkollü aile restoranında özellikle yaprak ciğer nam salmış durumda. 30’a yakın mezenin günlük yapılıp servis edildiği Bakraç Restoran, 400 metrekare alanda hizmet veriyor.

ANILARIN CANLANDIĞI RESTORAN

Muratbey Mahallesi Doğan Bursalıoğlu Caddesi, Özbey yolu üzerinde hizmet veren hem açık hem kapalı alanı bulundan restoranda en özel lezzetler uygun fiyat politikasıyla müşterilere sunuluyor. İlçenin bu anlamda en elit restoranlarından olan Bakraç’ta usta şefler ve deneyimli isimlerle lezzetler servis ediliyor. Saat 12.00’da kapılarını açan işletme gece 01.00’a kadar açık oluyor.  İşletme sahiplerinden Şerif Tekinkök, “Herkesin bildiği gibi, 1980’li yılların efsanesini olan Bakraç’ı geçtiğimiz yıl yenilenen yüzü ile hizmete açtık. Anıların yeniden canlandığı ve keyifli saatlerin geçirildiği bir mekan oluşturduk. Aileden gelen lokanta ve kasap kültürünü birleştirdik. Torbalı kültürüne hitap eden şık bir konseptte et ve balık menüleriyle değerli dostlarımızı ağırlıyoruz. Tüm Torbalı halkımızı işletmemize bekliyoruz” dedi.

KIZARMIŞ DONDURMA YEDİNİZ Mİ?

Deneyimli ve zengin ürün yelpazesi ile hizmet verdiklerini belirten işletme sahiplerinden Enis Üzrek, “Bakraç ruhunu yaşatmak için kolları sıvadık. Uzun pandemi arasından sonra kapılarımızı hizmete açtık. Deneyimli personellerimiz ve bir birinden lezzetli ege bölgesine ait mezelerimiz ile sizlere hizmet vermenin heyecanı içerisindeyiz.” şeklinde konuştu. Üzrek, özellikle yaprak ciğere şu sıra yoğun bir ilginin olduğunu belirterek, kızarmış dondurma gibi farklı tatlarının da menülerinde yer aldığını söyledi.