Büyük Birlik Partisi Torbalı İlçe Teşkilatında kan değişikliğine gidildi. Mevcut başkan Zülküf Güldoağan’ın yerine 2019 yerel seçimlerinde bağımsız belediye başkan adayı olan Zeynel Abidin Fidaner getirildi. Hafta sonu gerçekleşen törene Büyük Birlik Partisi İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz, İzmir Alperen Ocakları Başkanı Eyüp Kuzucu, il yönetimi, eski ilçe başkanları ve Torbalı İlçe Teşkilatı yönetimi katıldı.

KENDİSİNE GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM

Zeynel Abidin Fidaner’e yetki belgesini teslim eden BBP İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz, “İzmir genelinde teşkilatlanma çalışmalarımız devam ediyor. Bugün de Torbalı İlçe Başkanı olarak görevlendirdiğimiz sayın Zeynel Abidin Fidaner’e yetki belgesini takdim etmek üzere toplandık. Bu kutlu davada önemli çalışmalara imza atacağına inanıyorum. Kendisine görevinde başarılar diliyorum, Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

“EZBERLERİ BOZMAYA GELİYORUZ”

Yetki belgesini aldıktan sonra iddialı açıklamalarda bulunan Fidaner, rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun “Önümüzdeki iki seçenek var; ya ibret almayanlar gibi tarihin tekerrürüne seyirci kalacağız, yada bu ezberleri bozacağız” sözüne atıfta bulunarak; “Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu bu sözlerle bizlere hedefimizi göstermiştir. Bizler de Torbalı halkı ve Torbalı’mız için ezberleri bozmaya geliyoruz. Allah yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.