Torbalı’da yaşayanların en önemli sorunlarından bir tanesi de bel ve boyun fıtığı rahatsızlığı. İşçi kesiminin çok fazla olduğu Torbalı’da en fazla görülen hastalıkların başında gelen fıtıktan ameliyatsız kurtulmak mümkün. Kemalpaşa ilçesinde bulunan Fizyoklinikpark Torbalılıların son zamanlarda en fazla tercih ettiği yerlerden bir tanesi oldu. Alanında uzman isim Fizyoterapist Ahmet Özçelik, kendisine gelen hastaları ameliyatsız bir şekilde tedavi ediyor. Kliniğe sedye ile gelen hastalar Ahmet Özçelik’in uyguladığı tedavi sayesinde adeta koşarak çıkıyor.

Ses bombası ile sokak sokak geziyor Ses bombası ile sokak sokak geziyor

AMELİYATA GEREKE KALMADAN…

Fizyoklinikpark işletmesi, Omurga Sağlığı, Ortopedik Manuel Terapi, Kuru İğneleme, Felç Rehabilitasyonu ve Evde Fizik Tedavi gibi hizmetleri müşterilerine sunuyor. Fizyoterapist Ahmet Özçelik, yaptığı açıklamada “Kemalpaşa’da bulunan işletmemiz İzmir’in dört bir yanına hizmet veriyor. Aldığımız eğitim ve tecrübe ile kliniğimize gelen hastaları ameliyat gerekmeksizin tedavi ediyoruz. Torbalı’dan Ödemiş’ten Tire’den hastalarımız bulunuyor. Hatta ve hatta Almanya Hollanda Afrika İngiltere gibi ülkelerde gelenler de oluyor. Hastalarımız uygun değerlendirme ve doğru tedavi yöntemleriyle tek seansta 100’de yüze yakın bir değişim oluyor. Siz de bel boyun sırt ağrılarınızdan bölgesel ağrılarınızdan ve omurga rahatsızlığınızdan kurtulmak için kliniğimize başvurabilirsiniz. Ön görüşmelerimiz ücretsizdir herkesi bekleriz” ifadelerini kullandı. Fizyoklinikpark’tan randevu almak isteyenler 0537 044 20 35-0506 715 79 99 iletişim numarasını arayabilir.

MANUEL TERAPİ NEDİR?

Manuel terapi alanında uzman fizyoterapistlerce uygulanan, sağlıklı yada hasta bireylerde eller yardımıyla yapılan biyomekaniksel müdahalelerin tamamına denir.

Başta Kas İskelet hastalıklarının tedavisinde olmak üzere çoğu hastalığın tedavisinde tercih edilen ve başarılı sonuçlar elde edilen bir yöntemdir.

En sık olarak Bel-Boyun ve Omurga rahatsızlıklarının tedavisinde kullanılır. Başlıca bel fıtığı, boyun fıtığı, kanal daralması, kronik sırt ağrıları, diz-omuz rahatsızlıkları, eklem ağrıları, sinir basısına bağlı oluşan kas ağrıları gibi pek çok hastalığın tedavisinde kullanılır.

Uzman kişilerce belli vücut pozisyonlarında uygulanan tedavi şekli hastaya özeldir ve herhangi bir yan etkisi yoktur. Başka bir artısı ise ilaç kullanımına gerek olmamasıdır.