Ev hanımı ile aile ekonomisine katkı sağlamak adına kozmetik ürünlerini satmaya başlayan Gurbet Gültekin kazanırken öte yandan da kazandırmaya devam ediyor. Bugüne kadar yaptığı satışlar nedeniyle birçok ödül kazanan Gurbet Gültekin, en son model araç kazanmıştı. Bu kez Gültekin’in takımında bulunan Zeynep Acar, önceki günlerde Oriflama firmasının düzenlemiş olduğu araba çekişine katıldı ve son model Renault Clio marka otomobil kazandı. 

TORBALI’YA 4. ARABA GELDİ

4 yıl önce Oriflame firmasında satış danışmanı olarak başlayan Gültekin kısa sürede elmas direktörlüğüne yükseldi. Torbalı’da Özgür Team Liderliğini üstlenen Gurbet Gültekin, ilk aracı kazandıktan sonra Torbalı’ya 4. aracı kazandırdı. Gültekin “Bana gelen teklifin ardından 7 yıl önce Oriflame firmasında satış danışmanı oldum. Çok iyi işlere imza attık. Kısa sürede aylık 1500-2000 TL’lik gelire ulaştım. Network sistemi ile çalışan Oriflame sayesinde yurt dışı tatilleri ve çok çeşitli ödüller kazandım. Son olarak da elmas direktörlüğüne yükseldiğim için firma bana 135 bin TL değerinde bir araba hediye etti. Daha sonra Songül Al ve Semra Altuntaş isimli arkadaşlarımız ünvan alarak araçlarına kavuştu. Son olarak Zeynep Acar, katıldığı çekilişten aracını kazanarak Torbalı'ya 4. aracı getiren isim oldu. Bizler her zaman söylüyoruz, iş istihdamı sağladık çok ciddi bir şekilde kazançlar elde edildi ve edilmeye devam ediliyor. Herkesi grubumuza bekliyoruz” diye konuştu. 

BENİ MUTLU ETTİ

Kısa süre içerisinde yaptığı çalışmalarla aylık gelirini katlayarak kazandığını ifade eden Zeynep Acar, “Bu işe girdiğimde aklımda bazı soru işaretleri vardı. Fakat kazandıkça aklımda hiç bir şey kalmadı. Gördüm ki her şey doğruymuş. En sonunda katıldığım çekilişte araba kazandım. Torbalı’ya 4. aracın gelmesi beni ve ailemi çok mutlu etti” şeklinde konuştu.