ATV ekranlarının sevilen ismi Müge Anlı’nın programına Torbalı’dan katılan Derya Çiftçi, Haşim adında bir kişi tarafından evlilik vaadiyle kandırıldığını söyledi. Müge Anlı'ya 95-100 bin TL dolandırıldığını belirten Derya Çiftçi, başından geçenleri gözüyaşlı bir şekilde anlattı. Derya Çiftçi'den sonra Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşananlar ise tam filmlere konu olacak cinsten. Evlilik hayali kurduğu adama verdiği paraların dekontlarını stüdyoya da getiren Derya Çiftçi, mağduriyetinin giderilmesini istemişti. Ayrılıklarının nedeninin para olmadığını savunan Haşim bey ise, 10 bin lira olduğunu iddia ettiği borcunu ödeyeceğini söylemişti. Haşim bey, 'Bir ay bana müsaade etsin, yerim var. Onu satıp ödeyeceğim' demişti.

STÜDYODAKİLER ELEŞTİRDİ

Müge Anlı’nın bugünkü yayınında da bu konunun üzerine gidilmeye devam edildi. Anlı, 'Sen de Derya her şeyini vermişsin yeni tanıştığın adama' diyerek konuya başlangıç yapıldı.. Derya hanım, Haşim Bey'in kendisini inandırdığını dile getirdi. Bunun üzerine Anlı, ''Çok güzelsin hayatım, ben de sana aşık oldum'' gibi sözleri söylemekte ne var? Bunları herkes söyler' diyerek Derya Hanım'ın bu kadar kolay inanmasına tepkisini dile getirdi. Derya Çiftçi, Haşim Bey'in kendisine çok güven verdiğini ve kimlik fotokopisini istemesi neticesinde evlenecekleri düşüncesine kapıldığını söyledi. Öte yandan, karşı taraftan bir kötülük gelmesini beklemediğini; bu yüzden de böyle bir davranış sergilediğini savundu. Stüdyodakiler de Derya Hanım'ın Haşim Bey'e sürekli para yatırmasını eleştirdi. Kendisinin neden Haşim Bey'den bir şeyler talep etmediğini sordu. Derya Çiftçi de herhangi bir hediye talebinde bulunmadığını dile getirdi.

EVLİ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM

Haşim Bey'in evli olması hakkında gelen soruya da yanıt veren Derya Çiftçi, 'Ben kendisinin evli olduğunu bilmiyordum. Bana boşandığını söyledi. Arkadaşım da bu yönde beyan verdi. Bana böyle bir şey söylemediler. Beni uyarabilirlerdi. Kimlik fotokopisini alıp öğrenmek de aklıma gelmedi' dedi. Haşim Bey'in dolandırdığı kadınlardan birisi olan ve ismi ile yüzünü gizleyerek stüdyoya katılan kadın, Haşim Bey'in evli ve 7 çocuğu olduğunu söyledi. İsmini ve yüzünü gizleyen kadın, '8 sene civarı olacak. Bir arkadaş vasıtası ile bunların en büyük abisi var. Şevket Y. Bir vasıta ile o kişiyle tanıştım. Ben o dönemde ev almak istiyordum. O arada da benim bir arkadaşım muhabbet esnasında benim ev almak istediğimi söylemiş. Şevket Bey de, 'İsterse Torbalı'dan ev ayarlayalım' demiş. Bir süre geçti aradan, Şevket Bey de izne gelmiş cezaevinden. Cinayetten cezaevinde yatıyormuş' dedi.  Müge Anlı konuya açıklık getirerek, 'Şimdi senin cezaevinde bir arkadaşın var. Cezaevinde kalan arkadaşının arkadaşı Şevket Y. Bu Şevket de sana diyor ki, 'Gel Torbalı'dan ev alalım. Yani şimdi Türkiye'de hiç emlakçı kalmadı, sen böyle bir şey yaptın' sözlerini kullandı..