Torbalı Mahallesi’nde geçtiğimiz yıl hizmet vermeye başlayan çocuk ve aile dostu Cafe de Maya, kısa sürede büyük ilgi gördü. Torbalı’da aynı zamanda hafta sonları saat 9:30- 13:30 arası açık büfe brunch kahvaltı hizmeti  veren tek kafe olan Metropolis Bulvarı’nda yer alan Cafe De Maya, bu yönüyle de aileleri cezbediyor. Çocukları oyun parkında oynarken, eşsiz lezzetlerden sınırsız bir şekilde yararlanan ebeveynler, dilerse grup halinde dilerse de bireysel olarak bu hizmetten yararlanıyor. Pizza, gözleme, börek çeşitlerinin yanı sıra birbirinden lezzetli ve doğal ürünlerin menüde olduğu kahvaltıyı açık büfe şeklinde sunan işletme, çocuk dostu ünvanlıyla biliniyor.

İstanbul ve Ankara başkanlarından Demir’e tam destek İstanbul ve Ankara başkanlarından Demir’e tam destek

 HEM KAFE HEM PARK
Konseptiyle Torbalı’da tek olan Cafe De Maya, 2-12 yaş arasında çocukları olan ailelerin mutlu saatler geçirecekleri bir çocuk oyun evi ve kafe olarak hizmet veriyor. Çocukların doyasıya eğleneceği oyun alanlarının ve odalarının bulunduğu  kafede ayrıca, birbirinden lezzetli menüler de ebeveyn ve çocuklara sunuluyor. El açması yufkalarla yapılan gözlemeler, yine el açması hamurla yapılan özel soslu pizzalar, pişilerle sınırsız açık büfe kahvaltısını zenginleştiren Cafe De Maya, tüm ilçe sakinlerinin hizmetinde.

ÇOCUK DOSTU İŞLETME

İşletme sahibi Yılmaz Yiğit, “Çocuk dostu işletmemizde amacımız şu: Çocuklar eğlensin, yetişkinler dinlesin. Hafta sonları açık büfe brunchtan dilerseniz grup indirimi ile dilerseniz de ailenizle gelerek faydalanabilirsiniz. Hafta içi Pazartesi günleri dışımda sabah – öğle- akşam yiyebilecek leziz menümüzle hizmet vermekteyiz.  Çocuklar için özel hazırlanmış oyun alanı, tuvalet, lavabo ve alt açma yeri gibi bir çok imkanla hizmetinizdeyiz.  Önceden  rezervasyon yapmak kaydıyla doğum günü, söz, isteme, nişan, baby shower gibi organizasyonlar da yapıyoruz” ifadelerine yer verdi. @cafedemaya