İzmir-Aydın asfaltı kenarındaki Karınca Anaokulu ile Bertan Çatak Anaokulu’nun arasında yer alan Lithium Sports Center’da 8 profesyonel eğitici görev yapacak. Torbalıspor Kulübü Başkanı Batuhan Atay Arslan ile İzmir’in köklü kulüplerinde futbol oynayan fitness antrenörü ve Ege Üniversitesi mezunu Beden Eğitimi Öğretmeni Fikret Ertuğrul ortaklığında açılan spor salonunda envai çeşit antrenman aleti yer alıyor. Salonda bay ve bayan misafirler birlikte spor yapabilecek.

ERTUĞRUL: ‘HAYALİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK’

Torbalı’nın çok büyüdüğünü ve bununla birlikte ihtiyaçlarının da çoğaldığına değinen Fikret Ertuğrul, spor salonu ihtiyacının da her geçen gün arttığına dikkat çekti. ‘Hayalimiz olan bir salondu ve hayata geçirmek için uygun zamanı bekledik’ diye konuşan Ertuğrul, Lithium Sports Center’a gencinden yaşlısına herkesi beklediklerini dile getirdi.

ARSLAN: ‘BİLİNÇLİ SPOR YAPMAK HERKESİN HAKKI…’

İtfaiye ekiplerinin şişme balonlu önlemi faciayı önledi İtfaiye ekiplerinin şişme balonlu önlemi faciayı önledi

Torbalıspor’un genç başkanı ve işadamı Batuhan Atay Arslan ise insanların bilinçli bir şekilde spor yapmalarını sağlamak ve profesyonel vücut ölçümleri ile doğru sporu yapabilmelerine imkan vermek için Lithium Sports Center’ı açtıklarını ifade etti.

GRUP DERSLERİ VE ÖZEL DERSLER DE VERİLECEK

SPOR merkezinde; çocuklar için tekvando dersleri ve jimnastik kursları olacak. Ayrıca spining, reformer, pilates, zumba, crossft, crunch gibi grup dersleri de verilecek. İsteyen kişiler için özel ders imkanı da sunulacak. Lithium Sports Center İletişim: 0 534 765 35 00