8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Torbalı’da çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Torbalı’daki birçok kurum ve kuruluş günün anlam ve önemine dair etkinlikler düzenleyecek. İlk olarak Torbalı Belediyesi ve Keyf-i Pedal Gurubu Dünya Emekçi Kadınlar gününe özel bisiklet turu düzenleyecek. Tur yarın saat 18:00’da Beyaz Kafe önünden başlayacak ve ilçe sokakları bisikletlerle gezilecek. Keyf-i Pedal Gurubu ilçedeki kadınları düzenlenecek olan bisiklet turuna davet etti.

TİCARET ODASI’NDA RESİM SERGİSİ VE KONSER

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında Torbalı Ticaret Odası’nda bir dizi etkinlikler düzenlenecek. Yeni hizmete giren ve ilk defa kapılarını Kadınlar Günü’nde ilçe sakinlerine açılacak olan Ticaret Kongre Merkezi’nde “ONURMİNE” konseri düzenlenecek. Saat 19:00’da başlayacak olan etkinlikte resim sergisi de düzenlenecek. Usta ressamlar Meliha Kıran Ayçakal ve Gülşah Salgın’ın günün anlam ve önemine anlatan resimleri sergilenecek.

TORBALI BELEDİYESİ’NDEN AYRANCILAR’DA KONSER

Torbalı Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel konser düzenliyor. Konserin adresi bu kez Ayrancılar. Daha önce bölgede Ezginin Günlüğü konseri düzenleyerek, bölge sakinlerine unutulmaz bir gece yaşatan Torbalı Belediyesi bu kez sesi ile kendine hayran bırakan Fatma İşcan’ı Ayrancılar sakinleriyle buluşturacak. Türkiye’nin en saygın şeflerinden Sinan Özşeker ve orkestrasının eşlik edeceği İşcan, O Ses Türkiye programında adını duyurmuş, özellikle de ‘Bir teselli ver’ isimli şarkı ile geniş kitlelere hitap etmişti. Yarın Ayrancılar Neşet Ertaş Düğün Salonu’nda saat 20.00’da gerçekleşecek olan konsere tüm ilçe sakinleri davet edildi.