Torbalı Güncel ve Torbalı Time işbirliği ile ilçede uzun zamandır istenen ancak kimsenin kalkışmadığı halı saha turnuvası bugün başlıyor. 3 gruptan oluşan, 18 takımın yer alacağı turnuva sonunda dereceye giren takımlar para ödülünün ve kupaların sahibi olacak. Grup maçları sonrasında ilk ikinin ve en iyi iki 3’üncünün bir üst tura ardından üst turlar ve finallerin oynanacağı müsabaka maçları bugün saat 17.00’da başlayacak. 25’er dakikalık iki devreden oluşacak müsabakalar sonunda şampiyon olan takım 2 bin 500, ikinci takım bin 500, üçüncü olan takım ise 1000 liranın sahibi olacak. Ayrıca, gol kralı, en iyi kaleci ve centilmen futbolcuya da çeşitli ödüller verilecek.

FİFA KURALLARIYLA OYNANACAK

 Muratbey Mahallesi’nde bulunan İpekli Tesisleri olarak da bilinen Metropark Spor Tesisleri’nde oynanacak müsabakalar profesyonel futbol topları ile gerçekleşecek. Ofsayt ve geri pas hariç tüm FİFA kurallarının geçerli olacağı müsabakalara katılmak için her takım 7 as 3 yedekten oluşan en fazla 10 kişilik listeyi turnuva organizasyon komitesine teslim edecek. Her takımın en az 5 maç yapacağı turnuvada ilk ikiye giren ve en iyi iki 3’üncülük derecesine sahip olan takımlar ise daha fazla müsabakaya çıkacak. Oynanacak maçlar için ekstra bir ücret ise alınmayacak. Ortalama bir maç parasına hem turnuva heyecanına ortak olacak hem de büyük ödülü kazanma şansı yakalayacak olan sporcular, bugün başlayacak olan turnuva için çok heyecanlı.

BU TURNUVA KAÇMAZ

Turnuva hakkında bilgi veren Organizasyon sorumlularından İbrahim Danış, “Torbalı’da farklı bir heyecanın yaşanması, yarışma ruhunun canlanması amacıyla bir turnuva düzenliyoruz. Sıkı bir şekilde turnuvaya hazırlandık. Maçlarımız Pazar günler ile Çarşamba ve Perşembe günleri oynanacak. Pazar günleri tüm takımlar birer maç yapmış olacak. Bugün saat 17.00’da 22.00’a kadar müsabakalar Metropark Tesisleri’nde oynayacak. Tüm spor severleri organizasyonumuza bekliyoruz. Ayrıca bu organizasyon için bizlere destek olan Metropark Ailesi’ne teşekkür ederiz” dedi.