Uzun yıllardır Atatürk Sanayi Sitesi’nde hizmet veren Öztürk Bobinaj yeni yerine taşındı. Müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek adına Torbalı Devlet Hastanesi çaprazı, Yurt İçi Kargo karşısına taşınan Öztürk Bobinaj & Elektrik, yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Torbalı’da hem üreticiye hem de sanayiciye teknik anlamda önemli destekler veren abi kardeşin işlettiği Öztürk Bobinaj & Elektrik, 20 yılı aşkın tecrübenin ürünü olarak ön plana çıkıyor. 1970’li yılların başından bu yana elektrik işleri ile uğraşan Elektrikçi Ali lakaplı Ali Öztürk’ün oğulları Vural ve Hüseyin Öztürk tarafından Torbalı’da uzun yıllardır hizmet veren Öztürk Bobinaj & Elektrik, geniş hizmet ağıyla ön plana çıkıyor.

7/24 HİZMET ANLAYIŞI

Dalgıç sarımı, elektrik arızaları, trafo kurulumu, kompazasyon arızaları ve iyileştirme çalışmaları, hidrofor, matkap, hilti ve canavar arızalarına köklü çözümler sunan Öztürk Bobinaj & Elektrik, Torbalı’da dalgıç sarımı yapan tek firma. 7 gün 24 saat sanayicinin ve özellikle de çiftçinin hizmetinde olan abi kardeş, bazen gecenin bir vakti bir tarlada bazen de bir fabrikada olabiliyor. Müşterilerinin sorunlarını kendi sorunları gibi gören, babadan aldıkları iş tecrübesini, iyi esnaf anlayışıyla birleştiren ikili, bu şekilde sektörün en önemli isimleri olarak ön plana çıkıyor.

İŞLERİNİ ŞEVKLE YAPIYORLAR

Bu ve benzer elektrik ve bobinaj işleri için Torbalılılara bir telefon kadar uzak olduklarını ifade eden Hüseyin Öztürk, “Aldığımız işi en kısa sürede teslim etmek için canla başla çalışıyoruz. Zaman kavramına pek takılmıyoruz. Genelde bize işi düşen uğrar onların da başına ayrı iş çıkarma lüksümüz yok. O yüzden işimizi canla başla yaparız” dedi. 20 yılı aşkın süredir elektrik ve bobinaj alanında uğraş verdiklerini ifade eden Vural Öztürk, “Kardeşim bobinaj ustası bense elektrik ustasıyım. 7 yaşından beri bu işlerle uğraşıyoruz. Birçok alanda da tekizdir. Örneğin Torbalı’da dalgıç sarımı yapan başka firma yoktur” ifadelerini kullandı.