Torbalı Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, resmen kuruldu. Eski Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, başkanlığında kurulan dernek, ilçede yaşayan on binlerce Karadenizli’nin kaynaşmasını sağlayacak. Ertuğrul Mahallesi’nde bulunan eski Fenerbahçeliler Derneği’nin hizmet binasında hemşehrilerini ağırlayacak olan derneğin yönetim kurulu listesinde ise ilçenin sevilen isimleri yer alıyor. Torbalı’da daha büyük bir Karadenizli topluluğu oluşturmak hedefiyle hizmet vermeye başlayan  Torbalı Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bugün ilçe protokolünü ziyaret etti.

DERNEK’TEN BAŞKAN TEKİN VE KAYMAKAM ÖTER’E ZİYARET

Dernek üyeleri, İlk olarak Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’i ziyaret etti. İlçemiz için hayırlı olması temennisinde bulunan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Torbalımızda yaşayan binlerce Karadenizli hemşehrilerimizi temsil edecek olan derneğimiz ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Biz de derneğimiz için elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız” ifadelerini kullandı. Dernek üyeleri daha sonra ise Torbalı İlçe Kaymakamı Ercan Öter’i makamında ziyaret etti. Öter, yaptığı açıklamada “Torbalı Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Torbalı’da yaşayan binlerce hemşehrimizin birlik ve beraberlik içerisinde yaşayacağı güzel bir dernek kuruldu. Emeği geçen herkesi tebrik ederim” dedi.

TOSUN: “DERNEĞİMİZ TORBALI’YA HAYIRLI OLSUN”

Ziyaretler sonrasında açıklamada bulunan Torbalı Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Cafer Tosun, yaptığı açıklamada “Yeşil ve mavinin kucaklaştığı Karadeniz'le gerek kan bağı gerekse gönül bağı olan tüm hemşehrilerimizi derneğimize bekliyor, cennet vatanımıza sivil toplum çatısı altında güzel hizmetler vermeyi hedefliyoruz. Torbalı Karadenizliler Derneğinin halkımıza hayırlı, uğurlu olmasını diler, en kalbi sevgi ve saygılarımı sunarım” diyerek sözlerini noktaladı.

İŞTE YÖNETİM KURULU

Cafer Tosun

Emrah Boz

Yaşar Samast

Metin Bal

Batuhan Atay Arslan

Ahmet Aydın

Mustafa Er

Mehmet Akyıldız

Miraç Çavdar