Torbalı’da herkesin yakından takip ettiği güncel ve özel haberleri ilk yayınlayarak takipçilerini bir adım öne taşıyan Torbalı Güncel, Torbalı’da yeniliklere devam ediyor. İlçede en çok okunan haber portalı olan, alexa sıralamasında birinci sırada olan, Türkiye’nin tamamında takip edilen Torbalı Güncel okuyuculardan da gelen talep üzerine mobil uygulama geliştirdi. Şimdilik android cihazlara indirilen Torbalı Güncel uygulaması ile artık okuyucular tek bir tıkla, hem haberlere ulaşacak hem de uygulamanın avantajlarından yararlanacak.

TEK BİR TIKLA HER ŞEYE ULAŞIM

Haberin sosyal medyada önüne düşmesini beklemek yerine belirli aralıklarla uygulama ziyareti yaparak son dakika gelişmelerinden haberdar olabilecek olan ilçe sakinleri ayrıca, İZBAN saatleri, nöbetçi eczaneler, elektrik ve su kesintileri, iş ilanlarına tek bir tıkla erilecek. Haber uygulamasında ve portalında yayın kurallarının temeli olan 5 N 1 K kuralını her haberinde uygulayıp göstermeyi hedeflediklerini ve bunun peşinde koştuklarını ifade eden Torbalı Güncel Yazı İşleri Müdürü İbrahim Danış, okuyuculara bugüne kadar kendilerine gösterdiği destek için teşekkür etti.

DANIŞ: AYLIK 5 MİLYON GÖRÜNTÜLENME

Uygulama için geç kaldıklarını ifade eden Danış, “Belki de bu uygulama için çok geç kaldık. Tam anlamıyla kapsayıcı bir uygulama geliştirdik. İnsanların nöbetçi eczane nerede? Son İZBAN kaçta gibi sorularını da uygulamamızda yayınlıyoruz. Ayrıca bize ulaşmak isteyenler de yine uygulama sayesinde tek bir tıkla bizlere erişebiliyor. Torbalı’da ilkeli haber anlayışını sürdürmeye kararlıyız. Okuyucularımızın gösterdiği ilgi ile şuan Türkiye’nin en iyi haber portalları arasındayız. Google sıralamamız İzmir’deki saygın kuruluşları sollamış durumda. Sosyal medya hesaplarımızla birlikte aylık 5 milyonun üzerinde erişimler arıyoruz. Bu da bizi yeni arayışlara itiyor. Uygulama da bu işin bir parçası” ifadelerini kullandı.

Uygulamayı, https://play.google.com/store/apps/details?id=torbaliguncel.com
bu linkten ücretsiz bir şekilde telefonunuza indirebilirsiniz.