Türkiye çapında yakaladığı kalite standartları ve uygun fiyatları ile geniş yankı uyandıran Ekrem Coşkun Döner’in Torbalı’da şubesini açıyor. Önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleşecek olan işletme, harbi et lezzetiyle Torbalılıları buluşturma niyetinde. Önce insan sağlığı sloganıyla çıkılan lezzet yolculuğunda 250’den fazla şubesi bulunan Ekrem Coşkun Döner’in Torbalı şubesi belediye meydanında bulunuyor. Ekrem Coşkun Döner gerçek yaprak et dönerin eşsiz lezzet ve kalitesini Torbalılılara en uygun fiyat ve kusursuz hizmet anlayışı ile buluşturacak.

NE YEDİĞİNİ BİLMEK HERKESİN HAKKI

Ekrem Coşkun Döner Torbalı Şubesi’ni ilçeye kazandıracak olan Arda Naci Park ve Ali Karaoğlu, hazırlıklarını büyük oranda tamamladı. İlçeye yapılan önemli yatırımlardan biri olarak ön plana çıkacak olan Ekrem Coşkun Döner, lezzetiyle nam salıyor.  Dönerlerinin yüzde 100 dana etinden yapıldığını belirten Arda Naci Park, “Amacımız; hilesiz, kıymasız yüzde yüz yaprak et dönerimizin eşsiz lezzet ve kalitesini, değerli misafirlerimizle en uygun fiyat ve kusursuz hizmet anlayışımızla buluşturmaktır. Ekrem Coşkun Döner’in hizmet anlayışı “Ne Yediğini bilmek Herkesin Hakkı” sloganıdır. TSE ve Helal Sertifikası bulunan işyerimizde yüzde 100 dana eti olan dönerin içerisinde kesinlikle kıyma ya da başka bir şey bulunmamaktadır, isteyenlere ekmek arası şeklinde hizmet verildiği gibi isteyenlere de kilo hesabı satış yapacaklarını” ifadelerini kullanarak kısa süre içerisinde açılışlarını gerçekleştireceklerini söyledi.

YÜZDE 100 YERLİ BESİ

Vatandaşlara, sağlıklı, hilesiz döner satmak istediklerini belirten Karaoğlu ise, “%100 yerli besi ve yerli üretim yaprak et döneri vatandaşlarımıza uygun fiyata sunuyoruz. Dönerlerimiz İslami şartlara uygun bir şekilde hazırlanarak titizlik içerisinde günlük olarak merkezimizden gelecek. Uygun fiyatlarımız ile vatandaşımızı kaliteli et dönerimiz ile hizmet vermek istiyoruz” ifadelerini kullandı.