Tepeköy Mahallesi Hükümet Caddesi yanında bulunan Foto Caner tam 1935 yılından bu yana hizmet veriyor. 1992 yılında bayrağı devralan Gürhan Can’ın biricik kızları olan Gizem ile Özge, ailesi gibi fotoğrafçılık yapıyor. Son dönemde moda haline gelen bebek fotoğrafçılığı konusunda eğitim alan ikili, oluşturdukları stüdyoda profesyonel olarak 0-4 yaş arası bebeklerin fotoğraflarını çekiyorlar.

Çocukların fotoğrafçı stüdyosunda gerildiklerini ve sıkıldıklarını söyleyen Gizem Can, bu nedenle evlerinin bir odasını stüdyo haline getirdiklerini, uygun sıcaklık ortamında çekimlerini başarıyla gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Ailenin hiçbir kostüm getirmelerine gerek olmadığını anlatan Gizem Can, “Biz bütün kostümleri bünyemizde bulunduruyoruz. Her çekimden sonra buharlı ortam dezenfeksiyonun yanı sıra tüm kıyafetler uygun sıcaklık ve bebek deterjanlarıyla yıkanıyor” şeklinde konuştu.  Kız ve erkek çocuklarının çekimlerini yaptıklarını belirten Özge Can, “kıyafetlere yönelik konsept çeşitliliğimiz de fazladır. Bizlere ulaşmak isteyen kişiler; Instagram hesabımızdan @bebekvecocukcekimstudyosu kullanıcı adıyla iletişim sağlayabilir ya da 0 553 649 70 37 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirler” dedi.