İzmir Alperen Ocakları İl binasında gerçekleştirilen tören ile Torbalı Alperen Ocakları ilçe başkanlığına Halit Pala getirildi.

Yetki belgesini İzmir Alperen Ocakları İl Başkanı Eyüp Kuzucu'dan teslim alan Pala;

“Torbalımızda gençlerimizi Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun izinde gitmeye teşvik edeceğiz. Davamızı Torbalımızın her bir köşesine yaymaya gayret edeceğiz. Bizleri bu göreve layık gören Alperen Ocakları Genelbaşkanımız sayın Samet Bağcı başkanımız başta olmak üzere İl Başkanımız Eyüp Kuzucu’ya teşekkür ediyorum.”dedi.

İl Başkanı Eyüp Kuzucu;

“Ocak ayı sonunda Konya da düzenlenen İl ve İlçe Başkanları toplantısında Genelbaşkanımız Sayın Samet Bağcı beyefendiye İzmir’in ilçelerinde hızlı bir biçimde teşkilatlarımızı kuracağımıza söz vermiştik. Torbalı Alperen Ocaklarımızında aslında Mart ayı başında teşkilatlanmasını tamamlamıştık. Araya giren pandemi süreci sebebiyle bugün resmi olarak Halit PALA başkanımıza yetki belgesini teslim ediyoruz.

Bu dava şairin “Binbir başlı kartalı nasıl tasır kanarya” mısralarına sebep olmuş öksüz bir dava, büyük bir dava. Ve yolları dikenlerle dolu bir dava inşallah biz dikenleri gül eyleyeceğiz. Sancağımızı İzmir’in dört bir yanında dalgalandıracağız. Yakın zamanda başka ilçelerimizde de teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayarak özellikle gençlerimizi ailelerinin gönül rahatlığıyla gönderebileceği ocaklarımızı her ilçede aktif hale getireceğiz.

Halit Pala kardeşime ve yönetimine çıktıkları bu kutlu yolda muvaffakiyetler diliyorum. Rabbim utandırmasın.” İfadelerine yer verdi.