Torbalı Eğitim Sanat ve Kültür Derneği (TOKSED) tanışma ziyaretlerine devam ediyor. Kısa zamanda yaptığı çalışmalarla ses getiren ve büyük kitlelere ulaşan dernek, dünde sivil toplum kuruluşlarını ve demokratik kitle örgütlerini ziyaret etti. Eğitim-Sen, Eğitim İş, ÇYDD ve Alevî Bektaşi Derneği'ne görüşme talebin de bulunan dernek yönetimi, çağlarına cevap veren kitle örgütleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

FAALİYETLER HAKKINDA GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ

Yaptığı çalışmalarla ses getiren TOKSED, demokratik kitle örgütlerini ziyaret etti. Eğitim İş, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Alevi Bektaşi Derneğini yönetim kuruluyla birlikte ziyaret eden Dernek yöneticileri, hem tanışma hem de yapacakları faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Ziyarete derneğin yönetim kadrosundan Gonca Başak Öz, Doğanay Köğüş, Adem Savaş Bulgur, Vedat Gökçay Ali İmren, katıldı.

BULGUR’DAN TEŞEKKÜR

Daha önceki ziyaretlerinde Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ve Milli Eğitim Müdürünü makamında ziyaret eden dernek yönetiminin dünkü ziyaretleri de oldukça samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşti. Dernek aynı zamanda ilçenin sanat alanında ilk dernek olma özelliğini elinde bulunduruyor. Derneklerinin sanatsal çalışmalara ağırlık vereceğini belirten Yönetim Kurulu üyesi Adem Bulgur, konuşmasında, " Her ne kadar yeni kurulmuş bir dernek olsak da aslında yönetimimiz ve üyelerimiz ilçede uzun yıllardır çeşitli alanda çalışmalar yapan kişilerden oluşuyor ve ilçenin temel eksiklerinin farkında olduğumuz gibi, yapılamayanları yapabilecek bir kadromuz var. İlçemizde bulunan değerli demokratik kitle örgütlerini de ziyaret edip hem kurumumuzu tanıtmak, hem de çalışmalarımız hakkında bilgi vererek kendimizi tanıttık. Bizleri kabul edip ağırladıkları için kendilerine yönetimimiz adına teşekkür ederim" dedi.