Elektrik değil korona çarpar haberimiz sonrasında Tepeköy Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde hizmet veren Aydem Fatura Ödeme Merkezi’nden açıklama geldi. Son günlerde artan vakalara karşı önlemleri üst seviyeye çıkardıklarını belirten yetkililer, yazılı basın açıklaması gerçekleştirdi. Yapılan açıklama ise şöyle; “Dünya olarak koronavirüs salgını nedeniyle zor zamanlar geçirdiğimiz bu günlerde, şirket olarak salgını en az hasarla atlatabilmek için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyor ve tüm tedbirleri almaya büyük özen gösteriyoruz. Bu süreçte müşterilerimizden, içeriye sırayla girmelerini ve her zaman sosyal mesafe kuralına uymalarını rica ediyoruz ve gerekli uyarıları, devamlı olarak yapıyoruz.”

RANDEVU ALABİLİRSİNİZ

“Koronavirüs önlemleri kapsamında müşteri ilişkileri merkezlerimizde işlem yapmak isteyen müşterilerimizin, "Hayat Eve Sığar (HES)" kodu almaları ve çalışanlarımızla paylaşması gerektiğini duyurmak isteriz. Bunun yanı sıra müşterilerimiz, hizmet noktalarımızda sıra beklemeden işlem yapabilmek için web sitemizde yer alan Online Randevu sayfası (www.gediz.com/tr/Randevu) üzerinden veya 0850 800 0 186 numaralı Çağrı Merkezimizi arayarak randevu talebi oluşturulabileceklerini sizin aracılığınızla tekrar duyurmak isteriz. Elektrik tedarik faaliyetleri kapsamında, müşterilerimize daha hızlı ve güvenli hizmet sunabilmek için bazı işlemlerimizi, dijital kanallar üzerinden de sürdürmekteyiz. Müşterilerimiz, işlemlerini www.gediz.com adresinden, e-Devlet üzerinden (www.turkiye.gov.tr/gediz-elektrik-perakende-satis-as) ve dijital bankacılık üzerinden yapabilmektedirler. Online ödeme, anlaşmalı bankalar ve talep/itiraz başvuruları gibi çoğu işlemi web sitemizdeki online işlemler platformuna (online.gediz.com) taşımıştık. Online işlemler, müşterilerimizin hayatlarını son derece kolaylaştırmaktadır.”

OTOMATİK ÖDEME TALİMATI

“Fatura ödemeleri işlem ücreti alınmayan Müşteri İlişkileri Merkezlerimizden, Online İşlemler kanalımızdan ve anlaşmalı bankalardan yapılabilmektedir. Aynı zamanda anlaşmalı bankalarımızın ATM, internet, mobil uygulama, telefon kanalları üzerinden veya veznelerinden de ödemeleri gerçekleştirilebilmektedir. Müşteri İlişkileri Merkezlerimizin adres bilgilerine, Online İşlemler kanalımıza ve anlaşmalı banka detaylarına www.gediz.com adresinden ulaşabilmektedir. Bunun yanı sıra müşterilerimiz, müşterisi oldukları bankaya başvurarak Sözleşme Hesap Numaralarını belirterek otomatik ödeme talimatı da verebilirler. Müşterilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için yönlendirdiğimiz ödeme kanallarını tercih etmelerini önemle hatırlatırız.”