Torbalı Galatasaray Taraftarlar Derneği dev bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı. Daha önce Bayındırlı SMA hastası Defne Işıkdere’nin hayata tutunabilmesi adına gerekli olan paraya bir nebze de olsun katkı koymak isteyen Torbalı Galatasaray Taraftarlar Derneği, dün de geliri SMA Hastası Torbalılı bebek Azra’nın hesabına atılmak üzere forma çekilişi düzenledi. Maça gelenler ya da online olarak vatandaşlar İcardi’nin formasını çekilişle kazanmak için 10 liralık biletten aldı. Amacı İcardi formasından ziyade Azra’ya destek olan ve aralarına farklı takım taraftarlarının da olduğu bir grup destekçi tam 6 bin 300 lira para topladı.

İZBAN seferlerinde aksama meydana geldi İZBAN seferlerinde aksama meydana geldi

KÜÇÜK YÜREKTEN BÜYÜK DAVRANIŞ

SMA savaşçısı Azra Güngör’ün babası  Hakan Güngör de gelerek taraftarlara Azra’nın son durumunu anlatıp destek istedi. Henüz 5-6 yaşlarında olan Barış Eve Baran adındaki bir çocuk da Galatasaraylı kumbarasıyla gelerek Azra’ya destek oldu. Barış Efe’nin davranışı sonrası kampanya daha da büyüdü ve bu defa taraftarlar Barış’ın kumbarasını doldurmaya başladı. Öte yandan maç sonunda yapılan çekiliş sonucunda forma Tolga Tetik adında bir taraftara çıktı. O an dernekte olmayan Tetik, ise kampanyayı büyüterek kendisine çıkan 885 lira değerindeki formayı, Azra için bir çekiliş daha yapılabilmesi için formayı yeniden derneğe bağışladı.  

FORMA YENİDEN ÇEKİLİŞE KONULACAK

Bugün toplanan 6 bin 300 lirayı valilik onaylı Azra Güngör’ün kampanya hesabına atacaklarını ifade eden Torbalı Galatasaray Taraftarlar Derneği  Başkanı Erkan Akın, “Bu kampanyayı yalnızca iki günde organize ettik.  Çağrımıza ses verip bu taşın altına 1 lira da olsa yüreğini koyan ki önemli olan katkı sunabilmek destek verebilmekti bilet alan ibanına katkı veren taraflı herkese teşekkür ediyorum. Formanın alınmasına sponsor olan bize desteğini hiçbir zaman esirgemeyen adını bildirmesini istemiyken o güzel yürekli o güzel insana da çok teşekkürler.  Bu akşamki çekilişte forma kendisine çıkmasına rağmen telefonda bildirdiğimde ‘Başkanım ben almıyorum Azra bebek adına derneğe hibe ediyorum formayı, başka bir maçta bir daha yapın aynı organizasyonu diyen’ bu güzel adama Tolga Tetik’e de teşekkür ediyorum. Ve organizasyonda dernekte hep birlilkte olduğum taraftarlarımıza, çok emeği olan İbrahim Danış’ a ve yürekli eşine, Kumbarasını Azra için açtıran o yakışıklıya, Barış Efe’ye, onu yetiştiren yürekli anne babasına, uzaklardan destek veren yüreğini yüreğimize koyanlara, dernekte koşturan tayfamız can yoldaşlarımız Yunus Candemir, Ecevit, Ali Tahir kardeşlerime rengi ayrı olsa da hep yanımda olan Rıdvan kardeşime bu zamana kadar buralara gelmemizde emeği olan tüm yönetim kurullarındaki arkadaşlarıma, bu akşama kattıkları emek için kendim ve Azra adına tüm Torbalı halkına çok çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” dedi.