Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un ölümü ilçeyi derinden sarstı. Taraflı tarafsız herkesin büyük acı duyduğu Başkan Uygur'un vefatı en çok da mesai arkadaşlarını yaraladı. Torbalı Belediyesi'nin Bilgi İşlem Sorumlusu olarak çalışan aynı zamanda belediyenin ve Başkan Uygur'un sosyal medya hesaplarını yöneten Metin Gürbüz'den duygu dolu paylaşım geldi. Yaklaşık 7 yıldır Başkan Uygur'un sosyal medya hesaplarını yöneten, Uygur’un seçim dönemindeki tanıtım kampanyasını yürüten, Uygur'la yakın mesai harcayan Gürbüzün paylaşımı duygu dolu anlar yaşattı. Bu metinden sonra da Başkan Uygur için son videoyu hazırlayan Gürbüz, bir kez daha Torbalı’yı duygulandırdı.

İşte bir çalışanının başkanı için son sözleri:

Başkanım,

Vefat haberini alınca hepimiz vurgun yemiş gibi olduk. İnsan hayatının anlamsızlığı, faniliği ve her şeyin bir saniyede yok olup gidebileceği bir kez daha şamar gibi indi yüzümüze.

Onca çaba, birikim, başarı, mücadele sensiz anlamını yitiriyormuş meğer.
Oysa daha öğreteceklerin, yapacakların ve hayallerin vardı, koynunda büyüdüğümüz, kavgamızın şehri Torbalı için.
Bugün sensiz mesaimin ilk günü. Çocuk yaştan beri yanında olan ben, yıllardır sosyal medya hesaplarını kullanan ben, hiç düşünemezdim bir gün böyle bir paylaşım yapacağımı. Yıllarca Torbalı için verdiğin hizmetleri paylaşırken ve şehir bilboardları giydirirken, bizi zamansız bırakmış olmanın haberini paylaşmak inan çok zor... Son verdiğin görev çok zormuş başkanım, abim. Sen rahat uyu, emanetin Torbalı seni asla unutmayacak.
"Ölürse ten ölür, canlar ölesi değil."