6 Mart’ta gerçekleşecek olan Torbalı Şoförler Odası seçimleri öncesinde sürpriz bir gelişme yaşanarak listeler birleştirildi. Geçtiğimiz 9 Ocak’ta yapılan ve Torbalı Şoförler Odası mevcut yönetiminin İlçe Seçim Kurulu’na yapmış olduğu yanlış bildirim sonucu iptal edilen seçimlerde aday olan mavi ve kırmızı listeler, birleşme kararı aldılar. Seçime mavi liste ile giren Musa Yukarı ve kırmızı liste ile giren Ali Rıza Çolak, 6 Mart’taki seçimde çatı aday çıkaracaklar. Mevcut başkan Cıva İsmail Akman’ın karşısına çıkacak ortak aday ise Muhammet Yavaş olacak. Turuncu liste ile seçime girecek olan Muhammet Yavaş’ın seçimi kazanması durumunda Musa Yukarı Şoförler Odası Başkanvekili, Ali Rıza Çolak da Başkan Yardımcısı olacak.

ORTAK ADAY MUHAMMET YAVAŞ

Dün gerçekleşen toplantı sonrası ortak aday kararı aldıklarını açıklayan, Turuncu Liste’nin başkan adayı Muhammet Yavaş, “Şoför esnafımızın ve üyelerimizin talebi doğrultusunda mavi ve kırmızı listeyi birleştirme kararı aldık. Musa Yukarı ve Ali Rıza Çolak kardeşlerimle beraber üyelerimiz beni ortak aday olarak layık gördüler. Şahsıma göstermiş oldukları güven sebebiyle hepsine teşekkürlerimi iletiyorum. Allah’ın izniyle 6 Mart’ta gerçekleşecek olan Torbalı Şoförler Odası seçimlerinden galip olarak ayırılacağımıza inancım tamdır” dedi.

YAVAŞ: “AÇIKLANAN PROJELERİN KEFİLİ BENİM”

9 Ocak’taki seçim sürecinde Musa Yukarı ile Ali Rıza Çolak’ın açıkladığı projelerin kefili olduğunu belirten Yavaş, “Sayın Yukarı ve sayın Çolak’ın açıkladığı tüm projelerin kefili benim. Onun dışında farklı projelerimiz de var, onları da süreç içerisinde açıklayacağız. Şoför esnafımız şuna emin olsun, bizler hem odamıza hem de üyelerimize hizmet etmeye, sahip çıkmaya geliyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz güç birliği 4 yıl boyunca üyelerimize hizmet olarak dönecek. Bizim gücümüz şoför esnafımızın gücü olacak” şeklinde konuştu.