AK Parti’de bu kadar yalan hiç olmadı. İbrahim İbişoğlu ile başlayan ilçe yönetimi Atilla Kaya, Hüseyin Söyler,  Adnan Yaşar Görmez ve Hasan Akbıyık ile sürdü gitti. Ancak bu kadar yalan hiçbir zaman söylenmedi. Göz göre göre ‘Şehitlerin fotoğraflarını’ söktüler diyor. Artık ilçe başkanısın masada birbirimize goy goy yapmıyoruz. Vatandaş söylediğine itibar ediyor.

Eski ilçe başkanları yalana başvurmadılar, arı gibi çalıştılar. Bu çalışmanın da neticesinde Atilla Kaya Milletvekili oldu ikinci dönem vekilliği devam ediyor. Adnan Yaşar Görmez Belediye Başkanı, Hüseyin Söyler ise Belediye Başkan Yardımcısı oldu.

Dün AK Parti Gençlik Kolları Kongresinde konuşan Selman Günaydın “Belediye hizmet binasını İsmail Uygur yarım bıraktı” açıklamalarında bulunmuş.

Belediye Hizmet binası olarak başlayan inşaatın önünde tabela var.

Sayın Selman Günaydın bir ara tabelaya bakın. Ya da tabelanın oradan kaldırılmasını sağlayın. Tabela orada olduğu sürece yalan söylemeyin. Başlangıç ve bitiş tarihi tabelada yazmakta. Torbalı’da İsmail Uygur’a sallayarak İzmir ve Ankara’da kendinize zemin yaratmaya çalışmayın. Evdeki hesap çarşıya uymaz. Doğru olun.

İlçe Başkanısın ilçeye bir hizmetin dokunsun. Bul müteahhidi. Yarım kalan işleri yaptır.

Bina şimdilerde %40’larda ödeneğin ise %70’i ödenmiş. Bu paralar nereye gitmiş araştır bul ve açıkla. Torbalılı vatandaşın malına sahip çık.

AK Partinin başlattığı bir proje, sahip çık. ‘Biz başladığımız işi bitiririz’ de.

‘Adnan Başkanın yaptığı işlerin bakımını yapamıyorlar’ diyorsunuz. Adnan Yaşar Görmez’e sahip çıkmak şimdi mi aklınıza geldi? Çok seviyor sayıyordunuz yani. Çok sevip saydığınız da her halinizden belliydi.

Seçimi kaybetmesi siyasetten uzak durması sizi hiç mutlu etmedi yani.

Adnan Görmez İlçe Başkanı olarak Oğuzhan Çelik’i önerdiğinde ekibini neyle suçladığınızı ne çabuk unuttunuz.

Kongrede ‘Şehit posterlerini indirdi’ ifadelerini kullanmış. Şehit resimlerini indiren sizsiniz ve şehit posterlerinin üzerine resim asan sizsiniz. 2019 yerel seçimleri öncesinde ki çalışma bu.

Al aynı fotoğrafa bir kere daha bak. Kin ve nefret aşılamak istediğiniz siyasetin neticesini merak ediyorum.

Hassas bir dönemden geçiyoruz, kimsenin milliyetçiliği hakkında yorum yapmayın. İsmail Uygur’un  vatan, bayrak ve millet sevgisi herkesçe bilinir. Milliyetçiliği ile suçladığın İsmail Uygur vakti zamanında Muhsin Yazıcıoğlu’ndan plaket almış birisidir. Madem konusu açıldı bu resme tekrar iyi bakın. Belki bunun yerine başka bir malzeme bulursunuz. Bu yalan belki İzmir’de gün yüzüne çıkmaz ama Torbalı’da yakana yapışır

 GELELİM TORBALI SİYASETİNİN ORDİNARYÜSÜNE

Torbalı siyasetinin ordinaryüsü 2019 seçimlerinden sonra yine aramıza geri döndü. Neden bu kadar geç kaldı demeyelim 2019 seçimlerinde çok yoruldu. İsmail Uygur’a tarihin en büyük hakaretlerini yöneltti. İsmail Uygur ile hesabını görecekti, nefesi yetmedi dinlendi geri geldi.

Kafaya Koymuş İsmail Uygur’u Torbalı siyasetinden silecek.

 GELELİM GARSON MEVZUSUNA      

Senin Garson yazman Uygur’a zarar vermez. Geçmişte yediğin ekmek hatırına sana sitem ederler.

Zaten bu garson yazısını yazmaya senin tevellüdün yetmez. Sana bugün bu yazıyı yazmanda emek harcayan zatı muhtereme faydası ise hiç dokunmaz.

Zatı muhterem kişi uzun bir zaman mutfaktan çıkmaz.

Kendini unutturmamak için siyaset yapan kişilere ufak tüyolar vererek uzun bir zaman geçirir. Arada bir sık olmamak şartıyla ziyaret eder.

Kendisi için iyi işler yapar. Hata yapmaz şimdi kullandığı her modele hata yaptırmak onun önünü açar.

Siz hatalar yapmaya devam edin, zatı muhterem derinden gelir. Herkesin adayı olur. Neyse izleyip göreceğiz. Ama zaafı var mesajı vermeden edemez.

Bak mesela şimdi okuyor ve kıs kıs gülüyor. 

Hesapları tutmaz AK Parti’de erime görürse yakın çevresine menajerlik yapar ve başka bir partide yakın çevresine zemin hazırlar. Hazırladığı zemin üzerinde makamı olmasa da postu olur ve saltanat içinde yaşar ve oturur.

‘Torbalı’nın parasını çöpe attı’ yazmışsın.

Bak sana ve size inanan, daha doğrusu temiz kalpliliği ile inanan 3 beş kişi var o kişileri de kaybedeceksiniz.

Eğer böyle devam edeceksen istikrarı elden bırakmayacaksan bir temsilcilik al. Sana A Haber temsilciliği yakışır.

Çok komiksin gülmemek elde değil AK Partili Adnan Yaşar Görmez döneminde en son teknoloji ile inşa edilen belediye hizmet binası” demişsin inşaatı bir hatırla calaskal ile 5. Kata tuğla çekiliyordu. Haftada 2 bilemedin 3 gün intihar girişiminde bulunan işçiler vardı.

Bak bu yalanı sen atıyorsun Selman Günaydın da sana itibar ediyor ve gündemine alıyor. Adnan Yaşar Görmez de sana itibar etti. 8 bin fark yedi. Sen bu hızla gidersen Selman’a 15 bin oy fark şimdiden hayırlı olsun.

Algı şartlar eşitse yaratılır. Ucuz siyasete bu zamanda yer yok.

Torbalının nüfusu 200 bin. Torbalı’nın yerlisi yabancısı olmuş konumda. Ucuz siyasete yer yok.

Nasıl bir teçhizatla donatılmışsa senin ofis, Genel Merkezde İsmail Uygur için ne konuşuluyor duyuyorsun. Büyükşehirde ise haber alma elemanların var.

Bana da yazıklar olsun ki sana cevap yazıyorum.

Her yalan söylediğinizde de yazacağım. Benim de topluma bir faydam olacak size yalanı unutturacağım.

Yaratmak istediğiniz ‘Vatan haini’ benzetmesine istinaden bu fotoğraf da size kapak olsun