35 yıllık tecrübesiyle lezzetli yemekler yapan ve son 21 yıl boyunca İzmir Büyükşehir Belediyesi Aş Evleri Müdürlüğünde hizmet vermiş olan Hamit Gez, artık 24 saat hizmet verecek. Daha önce, artan talep üzerine iş yerini büyüterek, Şehit Teğmen Serdar Genç Meydanı’na (İş Bankası yanı) taşınan Hamit Gez, şık konseptini menüsüne de taşıyacak. Torbalı’da yapılmayan çorbaları da menüsüne katan Gez, pazartesi gününden itibaren, damar tuzlama, şırdan çorbası, beyin çorbasını da menülerine ekledi. Bu özel çorbaların yanı sıra ayak paça, kelle paça, mercimek, ezo gelin ve karışık çorbalarıyla da damak çatlayacak olan ‘Çorbacıların kralı’ lakabıyla tanınan Hamit Usta, pazartesi gününden itibaren haftanın 7 günü 24 saat açık olacak.

10 ÇEŞİT ÇORBA

Artık 24 saat hizmet vereceklerini ve işletmesinde günlük çorba yapıldığını belirten lezzet ustası, “Uzun yıllar İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalıştıktan sonra Torbalı’da kendi işletmemi açmıştım. İlçedeki eksikliği fark eder etmez ev yemekleri ve çorba çeşitlerinin bulunduğu lezzet menüsü oluşturduk. Yaklaşık 2 yıl Hükümet Caddesi’nde hizmet verdim. Bir müddettir de yeni yerimizdeyiz. Vatandaşlarımızın çorba talepleri sonrası menümüzü genişletme kararı aldık. Torbalı’da insanlar çevre şehirlere damar tuzlama, şırdan çorbası için gidiyordu. Bu lezzetlerle artık Torbalılıları buluşturmanın vakti geldi. Yemek olarak da artık sadece pilav, kavurma ve güveçte kuru fasulye olacak. Onun dışında lezzet menümüz sadece çorbalardan oluşacak” dedi. 

İLK GÜNKÜ AŞKLA ÇORBA YAPIYOR

Çorba çeşitlerinde iddialı olduklarını belirten Hamit Gez, “Fiyat ve lezzet konusunda benzersiz olduğumuz için misafirlerimiz bizi tercih etmeye devam ediyor. Et ve kemik suyundan hazırlanan ve katkı maddesi bulunmadan yaptığımız çorbalarımız tam bir şifa kaynağı. İlk günkü aşk ile menülerimizi hazırlıyoruz. Siz değerli misafirlerimizi burada ağırlamaktan onur duyacağız” şeklinde konuştu.