Ayrancılar’da müteahhitlik yapan Tunahan Ertürk, Sadık İleri Bulvarı üzerinde hizmet veren güzide işletme Joseph’i devraldı. Bundan sonra, Joseph’in Torbalı’daki yerini işletecek olan genç müteahhit, menüyü yenilediklerini, ayrıca daha profesyonel personel ekip ile çalışmaya devam ettiklerini ifade etti. İşletme, sıcak-soğuk içecekleri ve restaurant menüsünün yanı sıra nargile keyfi yaşamak isteyenler tarafından büyük ilgi görüyor. Çeşit çeşit nargilesi ile nargileseverleri bir araya getiren Joseph, işinde uzman personelleri tarafından hazırlanan bu lezzeti en iyi şekilde müşterilerine sunuyor.

EKİP DEĞİŞTİ, KONSEPT DE DEĞİŞECEK

JOSEPH, kahvaltı, aperatifler, pizza, salata, nargile çeşitleri, soğuk içecekler, sıcak içecekler ve ana yemek çeşitleriyle farkını gösterecek. Genç müteahhit Ertürk, “Müşteri memnuniyeti ve başarı odaklı, zamanın değerini iyi bilen, iş ahlakına ve güvene önem veren, gelişimi, yaratıcılığı destekleyen; yenilikçi ve çalışanları ile bütünleşen Joseph’i devralmaktan dolayı mutluyuz” diye konuştu. Ertürk, mekanda görev yapan yeni ekip ile yollarına devam ettiklerini ve ayrıca ilerleyen zamanlarda konsepti de değiştireceklerinin altını çizdi.

KALİTELİ HİZMET VE SAMİMİYET

İŞLETMECİ Tunahan Ertürk, ‘sektöründe en çok tercih edilen ve 1 numara olma’ vizyonu ve ‘kaliteli hizmet ve samimiyet’ misyonu ile yola çıktıkları bu serüvende misafirlerine adeta evlerindeymiş hissini yaşatmaya çalıştıklarını belirtti. Bu konuda misafirlerinden gelen geri dönüşleri analiz ettiklerinde büyük ölçüde başarılı olduklarını, bunun en güzel kanıtının da kafenin doluluğu olduğunu dile getiren Ertürk, bununla yetinmeyip, her geçen gün Torbalı halkına daha iyi bir hizmet sunmak için neler yapılabileceklerini araştırdıklarını da ifade etti.

‘DAİMİ MİSAFİRLERİMİZ VAR’

ÖNEMLİ bir yatırım yaptıklarını ve bölgenin gelişimine de önemli katkı sunduklarını dile getiren Ertürk, “Sahip olduğumuz vizyon ve misyon ile Torbalı’nın bulunduğu bölgede cazibe merkezi ve bir marka olması için Joseph Torbalı olarak elimizden geleni yapacağız. Devraldığımız kısa sürede müşteri portföyümüzü arttırdık. Joseph olarak kalitemizin ve Torbalı’nın gün geçtikçe bölgesinde cazibe merkezi olmaya başladığının en güzel göstergesidir” ifadelerini kullandı