Torbalı’da bulunan ve ulusal-uluslararası önemli projelere imza atan Öz Mühendislik ilçede ayrıca kiralık iş makineleri alanında da hizmet veriyor. Özkan Mucuk tarafından kurulan, Türkiye’nin önde gelen kuruluşları arasında yer alan, sektörünün aranan firması olan Öz Mühendislik’te her türlü iş makinesi bulmak mümkün. Saatlik de dahil olmak üzere tüm kısa ve uzun süreli kiralamalarda iş makinelerini Öz Mühendislik güvencesi ile müşterilerinin hizmetine sunan firma, uygun şartlarda bu işlemi gerçekleştiriyor. Torbalı’da bu alanda en güvenilir firmalardan olan Öz Mühendislik İzmir-Aydın Karayolu sanayi karşısında yer alıyor.

BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLIYOR

Özellikle uzun ve tonajlı vinçleri ile ilçedeki önemli sorunu da çözen Öz Mühendislikte manfilt, asfalt kesme makinesi gibi iş makineleri de bulunuyor. Deneyimli operatörleri ve geniş uzman kadrosuyla hizmet veren firmadan iş makinesi kiralamak oldukça basit. Gerekli anlaşmalar  sonrasında taahhüt edildiği gibi iş makinelerini firmalara ya da kişilere tahsis ettiklerini ifade eden Öz Mühendislik Saha Sorumlusu Talip Göktekin, “Tüm kısa ve uzun süreli iş makinesi kiralamalarında ilçe sakinlerimizin hizmetindeyiz. Detaylı bilgi almak isteyenleri ofisimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Öz Mühendislik kiralık iş makineleri alanında da ilçe dışına hizmet veriyor.

ÖZ MÜHENDİSLİK HAKKINDA

1998 yılına kadar özel şirketlere hizmet veren şirket, bu yıldan itibaren resmi sektöre de girmiş, bir çok resmi kuruma ve özellikle YİĞİT MÜHENDİSLİK (ÖZKAN MUCUK) şahıs firmasını kurarak A.G. ve O.G enerji nakil hatları, yine A.G. ve O.G. alt yapı çalışmalarında birçok kez GEDİZ Elektrik Dağıtım A.Ş., İZSU Genel Müdürlüğü, JANDARMA  Genel Komutanlığı, İLLER Bankası , Belediyeler , Köy Hizmetleri, Devlet Su İşleri, Devlet Hava Meydanları, Kara yolları gibi kurumlara onlarca iş yapmış ve iş bitirmelerini almıştır. 2008 yılından bu yana yenilenebilir enerji kaynakları ile ilgili projeler içinde yer alan firma Doğal gaz, RES, HES, JES  ve GES’ler ile ilgili bir çok proje ve uygulamaya imza atmıştır. Yoğunlukla yapılan AG-OG enerji nakil hatları, Enerji temin işleri, Trafo merkezleri, Endüstriyel tesis  konut,otel, iş merkezi, hastane projeleri üretilmiştir. Talep geldiğinde bu tesislerin  elektrik tesisatlarının da taahhütleri  gerçekleştirilmektedir. 2008 yılında ISO 9001-2008 kalite sistem belgesini alan Öz Mühendislik 14’ü idari personel toplam 35 çalışanı ile yoluna emin adımlarla devam etmektedir. Gerek müşteri memnuniyetimiz gerek hizmet anlayışımızla İzmir’de ve Ege Bölgesi’nde birçok projeye imza atan firmamız her yılın geçen yıla göre; daha iyi, daha güvenilir ve daha memnuniyetli bir yıl olması için; yoluna yenilikçi, ileri görüşlü olarak güvenilir adımlar ile ilerlemişi ilerlemeye devam edecektir.