Torbalı’da 22 yıldır metal ve demir alanında hizmet veren Ovalı Metal, son yıllarda küçükbaş ve büyükbaş hayvan yemliği alanında değil Torbalı’nın bölgenin en önemli tedarikçisi konumuna geldi. Uygun fiyatı, kaliteli malzeme ve işçilikle birleştiren Günay Ovalı oğullarıyla hizmet verdiği Ovalı Metal, Torbalı’dan İzmir’e, Aydın’a, Muğla’ya hatta Kars’a bile yemlik gönderiyor. Günde 20 yemlik üretme kapasitesi bulunan Ovalı Metal Çaybaşı Mahallesi’nde bulunuyor. Işıklar mevkii Sağlık Ocağı yanında oğulları Ferit ve Necati ile hizmet vere Günay Ovalı, küçükbaş ve büyükbaş hayvan sahiplerini işletmelerine davet etti.


KALİTEDEN ÖDÜN VERMİYOR

Bir ürettikleri yemliğin en az 6 yıl kullanıldığını ve iyi bakılması durumunda bu sürenin çok daha fazla arttığını ifade eden Günay Ovalı, artan demir masraflarına rağmen ne kaliteden ödün veriyor ne de uygun fiyat politikasından. İlçede bu alanda da en eski isim atölye olan Küçükbaş ve büyükbaş hayvan yemliği, suluk ve tüm çiftlik ekipmanlarının üretildiği Ovalı Metal’da ayrıca çatı işleri, korkuluk ve bahçe kapıları gibi hizmetler de veriliyor. Torbalı’da bu alanda hizmet veren 3 noktadan biri olmasına rağmen hem Torbalı’nın hem de ülke genelinden gelen siparişleri zamanında teslim eden Ovalı Metal, bölge için de büyük bir şans.


 

OVALI’DAN ATÖLYEYE DAVET

Günümüzün şartlarına göre işler yapan ve sürekli yenilikleri de takip eden Günay Ovalı, “Sadece Torbalı’ya değil Türkiye’nin dört bir yanından sipariş alıyoruz. Daha önce Kars’tan bile sipariş aldık. İşimizi zamanında teslim ederek, kaliteden ve işçilikten ödün vermeyerek hizmetimizi sağlıyoruz. Yaptığımız yemliklerin arkasındayız. Hor kullanılmamaları şartıyla 6 yıl boyunca yemlik kullanan müşterilerimiz var. Amacımız en iyisini en uygun şartlarda üretmek. Küçükbaş ve büyükbaş hayvan sahiplerini ürünlerimizi görmeye ve daha detaylı bilgi almaya iş yerimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Yemlik ve suluk satışlarını gerçekleştiren ve bu alanda çağdaş çalışmaları da yakından takip eden Ferit Ovalı, babasının da kendilerine kazandırdığı tecrübe ile her geçen dönem hedeflerini büyüttüklerini kaydetti.