Torbalı’da faaliyet gösteren mimar ve mühendisler Mezopotamya Mühendislik ve MSM Zemin Mühendislik tarafından organize edilen kahvaltı buluşmasında bir araya gelerek Torbalı’nın mimari ve mühendislik sorunları üzerine bir sohbet gerçekleştirdi. Jeoloji mühendisleri Yakup ve Mustafa Şimşek kardeşlerin organize ettiği buluşmada bir araya gelen Torbalılı mimar ve mühendisler ilçenin mimari ve mühendislik alanlarında bir takım düzenlemelere ihtiyaç duyduğunun altını çizdiler.

İlçede bulunan 70 kadar mimar ve mühendisin bir araya geldiği toplantıda konuşulan gündem maddesi ise Torbalı’da inşaat sektöründe yaşanan sıkıntılar oldu. Bu sıkıntılardan en başta gelen yaşanmakta olan pandemi ve zamların piyasaya etkileri konuşuldu. Sohbet havasında gerçekleşen kahvaltının sık sık tekrarlanması gerektiği ve ortaya çıkan sorunların birliktelikle çözülmesi gerektiği konuşulan konular arasındaydı.

Kahvaltı bitiminde konuşan Mustafa ve Yakup Şimşek kardeşler ‘’Torbalıda inşaat söktöründe çalışan arkadaşların gerek aralarındaki bağların kuvvetlenmesi ve gerekse iş hayatından uzaklaşmaları için düzenlediğimiz kahvaltıya katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederiz’’