Ata Muhtar’a hizmetleri için teşekkür Ata Muhtar’a hizmetleri için teşekkür

TorbalıSMA hastası Azra bebek için Torbalı’daki eczacıların önderliğinde bir konser düzenlendi. 3. Bölge İzmir Eczacılar Odası tarafından düzenlenen 3. Bölge İzmir Eczacılar Odası Türk Sanat müziği Korosu’nun konseri dün akşam İsmail Uygur Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Şefliğini Engin Karadağ’ın yaptığı konser renkli anlara sahne oldu. Kah duygulandıran kah eğlendiren konserde elde edilen tüm gelir Azra’nın kampanyasına bağışlanacak. Öte yandan gerçekleşen konserde Torbalı İlçe Kaymakamı Ercan Öter de katıldı.

ÖTER: TORBALI YARDIMA İHTİYACI OLAN HERKESE KOŞAN BİR İLÇE

Konserde açıklamalarda bulunan Torbalı Kaymakam Öter, “Bugün bu konserde emeği geçen  3. Bölge İzmir Eczacılar Odası başta olmak üzere herkesi tebrik ederim. Çok anlamlı ve güzel bir konser oldu. Amacımız SMA hastası kızımız Azra’nın bir an önce sağlığına kavuşabilmesi. Torbalı’da Azra kızımız için seferber olmuş durumda. Torbalı bu anlamda örnek  bir ilçe. Yardıma ihtiyacı olan herkese her zaman koşuyor. Anne ve babanın gayretini de görüyoruz. Gece gündüz demeden çocuklarının sağlığına kavuşması için uğraşıyorlar. Umuyoruz ki Azra kızımızı da burada sağlığına kavuşmuş bir şekilde konser dinlerken göreceğiz. Umudumuz her zaman var. Umudun olduğu yerde her şey başarılabilir” ifadelerini kullandı. Kaymakam Öter, konuşmasının ardından Şef Engin Karadağ’a çiçek takdim etti.

GÜNGÖR: “AZRA’NIN ELİNDEN TUTUN”

Konserde hastalık hakkında ve süreç hakkında bilgilendirmede bulunan Azra’nın babası Hakan Güngör, “SMA maalesef kas hastalığı ve tedavisi yalnızca yurtdışında yapılması gereken bir hastalık. Maliyeti de oldukça yüksek bir hastalık olduğu için de biz aileler bu parayı tek başımıza karşılayamıyoruz. Burada sizin desteklerinize bağışlarınıza ihtiyacımız var. Bizler bir oldukça birlik oldukça bebeklerimiz sağlığına kavuşuyor.  Sizlerden tek ihtiyacımız maddi ve manevi olarak Azra’nın elinden tutun. Kampanyamızın daha fazla kişiye ulaşması için bizlere yardımcı olun” ifadelerini kullandı.