Torbalı’da Galatasaray taraftarlarını tek çatı altında toplayan Torbalı Galatasaray Taraftarlar Derneği, dev kampanyaya imza attı. Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle dernek faaliyetlerinin sınırlandırılması sebebiyle üyeleriyle maç izleyemeyen dernek bu yıl için özel kampanya başlattı. Pandemi nedeniyle insanların alım gülerinin düşmesi nedeniyle elini taşın altına koyan dernek, üyelerine bu yıl maçları ücretsiz izlettirecek. Derneğe üye olan ya da üyeliğini yenileyenler sezonun tüm maçlarını dernekte bedavaya izleyecek. Üyelik ücreti ise sadece 100 lira. Üstelik üye olanların eşleri ve 0-12 yaş çocukları için de maç izleme ücreti ekstradan alınmayacak.

10 MAÇ FİYATINA 40 MAÇ

Torbalı Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Erkan Akın, “Geçtiğimiz yıl taraftarımız ne yazık ki maçlardan mahrum kaldı. Evlerine herkes yayıncı kuruluşun dekoderini alamadı. Biz şimdi bir kampanya başlatarak üyelerimizin uygun şartlarda takımıyla buluşmasını sağlayacağız. Sadece 100 lira karşılığında derneğe üye olan taraftarımız yaklaşık 40 Galatasaray maçını ücretsiz izleyecek. Bunun yanı sıra diğer lig maçlarını da gelip derneğimizden izleyebilecek. Normalde her bir maç için 10 lira ücret alınıyor. Biz böyle bir kolaylık yapmak istedik. Yine üyelerimizin eşleri, kızları ve 0-12 yaş arasındaki erkek çocukları da maçlara ücretsiz alınacak” ifadelerini kullandı. Öte yandan kampanyadan yararlanmak isteyenler en geç 20 Ağustos’a kadar kayıt yaptırmak zorunda

PANDEMİ ÖNLEMLERİ ALINDI

Torbalı’nın en büyük salonuna sahip olan Torbalı Galatasaray Taraftarlar Derneği, iki doz aşısını olmayan üyelerini bu haktan mahrum edecek. Maç günleri sosyal mesafenin gözetileceği dernekte, giren her taraftarın ateşi ölçülecek. Her maç günü dezenfeksiyon işleminin de uygulanacağı dernek binasında böylelikle pandeminin tüm önlemleri de alınmış olacak.