Torbalı’da yaklaşık 4 ay önce açılan Şekoo’s Tuning Elektronik ilçede büyük bir eksikliği giderdi. Oto tamir ve tamirci anlamında ciddi sıkıntıların yaşandığı Atatürk Sanayi Sitesi’nde açılan bu işletme ile artık İzmir’e ya da başka bir şehre beyin tamiri için gidilmeye gerek kalmayacak. Baba oğul Murad Erkoçak ve Şefik Can Erkoçak tarafından ilçeye kazandırıla Şekoo’s Tuning Elektronik’te başta, Beyin tamiri, ABS ve Airbag beyni, İmmo off ve İmmo kodlama, oksijen sensörü çözümü, EGR valfi çözümü, performans yazılımları, partikül temizleme, gösterge tamiri, traktör gösterge ve kilometre tamiri gibi daha birçok elektrik alanında hizmet veriyor.

Mahalleyi baştan aşağı yıkattı, tertemiz yaptı Mahalleyi baştan aşağı yıkattı, tertemiz yaptı

SEKTÖRDE CİDDİ TECRÜBE SAHİBİ

Hava Yastığı, Partikül arızası çözümü, EGR arızası çözümü, Adbleu arızası çözümü, chip tuning araç yazılım beygir yükseltme ve DSG otomatik vites şanzıman kart onarımını yapan baba oğul bu alanda ciddi tecrübeye sahip. Daha önce Bornova’da bu alanda hizmet veren ve ilçeden aldıkları talep doğrultusunda yatırımlarını buraya yapan baba Murad Erkoçak 35 yıl, oğlu Şefik Can Erkoçak ise tam 12 yıldır bu sektörde hizmet veriyor. Yenilikleri de takip edip, akademik anlamda da bu çalışmaları sürdüren Şefik Can Erkoçak’ın elinden kurtulabilecek herhangi bir beyin bulunmuyor.

KALICI ÇÖZÜMLER

Haftanın altı günü sabah 08.30 ile 18.00 saatleri arasında hizmet verdiklerini ifade eden Şefik Can Erkoçak, “Lüks araç sayısının her geçen gün artığı şehrimizde araç sahipleri yaşadıkları oto beyin sorununu çözüme kavuşturmak için artık bölge dışına çıkmak zorunda kalmayacak. Kalıcı çözümleri uygun fiyat politikamızla buluşturuyoruz. Ayrıca bize her konuda müşterilerimiz danışabilir. 0 538 737 30 28 ve 0543 5166554 numaralı telefonlardan da otomobil sahipleri bize ulaşabilir.” ifadelerini kullandı