İbrahim Danış ve Yılmaz Yalçın iş birliği ile ikincisi düzenlenen nefes kesen halı saha turnuvası sona erdi. Turnuvada finale kalan takımlar şampiyonluk için kıyasıya mücadele etti. Dün oynanan karşılaşmalara futbolseverler de yoğun ilgi gösterdi. Yenilenen yüzüyle Metropark Spor Tesislerinde gerçekleşen karşılaşmaların sonucunda Ay Yapı şampiyon, United Akademi ikinci oldu. Öte yandan 3.lük mücadelesi veren Ege 5 ve Hira Mobilya müsabakasını Ege 5 5-1 kazanarak üçüncü oldu. Öte yandan final müsabakalarını Torbalı İlçe Kaymakamı Ercan Öter, İlçe Emniyet Müdürü Murat Muhittin Yener, turnuva ana sponsoru  Utku Can Bahçıvan, sponsorlar ve çok sayıda vatandaş takip etti.

ÖDÜLLER HAVADA UÇUŞTU

Öte yandan dereceye giren takımlar para ödülünün ve kupaların sahibi oldu. Bireysel yeteneklerin ön plana çıkan ve organizasyonda şampiyon olan Ay Yapı 3 bin, muhteşem oyunuyla parmak ısırtan United Akademi 2 bin ve turnuvaya özel renk katan üçüncü olan ekip Ege 5 ise 1500 liranın sahibi oldu. Ayrıca, gol kralı, en iyi kaleci, centilmen futbolcu, en güzel gol atan oyuncu ve turnuvanın en değerli oyuncusuna çeşitli ödüller verildi.  Gol kralı 32 golle Hira Mobilya’da forma giyen Halil Decexi olurken, en iyi kaleci Ay Yapı’dan Ömer oldu.  En güzel golü United Akademi’den Uğur atarken, centilmen oyuncu ise Demirkıranspor’dan Agit oldu. Öte yandan turnuvaya centilmenlik anlamında damga vuran ve oynadıkları hiçbir karşılaşmada kart görmeyen Torbalı Ticaret Odası ve Prodiş centilmen takım kupalarını havaya kaldırdı.

DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR

Turnuva hakkında bilgi veren Organizasyon sorumlularından İbrahim Danış ve Yılmaz Yalçın, “Turnuvamız büyük bir coşkuyla sona erdi. İlçe protokolümüzün önemli ismi Kaymakamımız Ercan Öter, Emniyet Müdürümüz Murat Muhittin Yener ve ana sponsorumuz Utku Can Bahçıvan da bizi finalde yalnız bırakmadı. Onlara çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu organizasyon için bizlere destek olan Bahçıvan Grup başta olmak üzere, Metropark Ailesi’ne , İstikbal Mobilya’ya, Ha-Ke Kereste’ye, Ekiz Motors’a, Doğuş Optik’e Stüdyo Aslıcan Özdim’e, By Bekir Korkmaz Kuaför Salonu’na, Prodiş’e teşekkür ederiz” dedi.

KAYMAKAM ÖTER’DEN TAM NOT

Final karşılaşmasını izleyen ve şampiyona kupa takdim eden Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, “Spora ve sporcuya destek olmak gerek. Düzenlenen turnuvadan keyif aldık. Dostane bir ortamda rekabetin gerçekleşmesi bizleri çok sevindirdi. Çok renkli bir geceydi. Turnuvayı organize eden İbrahim Danış ve Yılmaz Yalçın’ı kutluyorum” dedi. Öte yandan şampiyon takım adına açıklamalarda bulunan Ay Yapı kaptanı Mustafa Yalkalk, “Çok güzel bir turnuvaydı. Her anından büyük keyif aldık. Bu tür organizasyonlarda yer almak, sporun birleştirici unsurunu yaşatmak bizler için de çok mutluluk verici. Başta takımımız olmak üzere emek veren, sahaya çıkan, rakibine saygı duyan tüm takımları ve sporcuları kutluyorum. Organizasyonun tekrarlanması dileğiyle” ifadelerini kullandı.