Ağız ve diş sağlığının korunmasına yönelik önemli çalışmalara imza atan Özel Pro-Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, 2017 yılından beri Torbalı’da hizmet veriyor. Torbalı’da kısa sürede bir marka haline gelen, sadece Torbalı’da değil bölgede bile büyük bir eksikliği gideren, ilçenin ilk tam teşekküllü diş polikliniği olan Özel Pro-Diş, Torbalı’ya başarılı Diş Hekimi Evren Efecan Kurşunerler tarafından kazandırıldı. Medikal ve mimari altyapısı ile uluslararası standartlara uygun bir şekilde hizmet veren ve bu anlamda ilçede ilk olma özelliği taşıyan Özel Pro-Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Ertuğrul Mahallesi Dörtyol mevkiinde hizmet veriyor. Ağız ve diş sağlığı bakımı açısından Torbalı’da öncü sağlık merkezi olma vizyonu doğrultusunda çalışma sergileyen Özel Pro-Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, kaliteli ve yüksek standartta hizmet vermeyi ve koşulsuz hasta memnuniyetini hedefliyor.

A’DAN Z’YE TÜM İŞLEMLER

 4 diş hekimi bir de ortodontistin bulunduğu 400 metrekarelik merkezde, dünya çapında hizmet verilirken, merkezde diş alanında akla gelen her hizmet yapıyor. İmplantoloji, ağız diş ve çene cerrahisi, ortodonti (çapraşık ve eğri dişler), protez, periodontoloji (Dişeti Hastalıkları), çocuk dişleri, porselen – zirkonyum dişler, diş beyazlatma, estetik gülüş, diş temizliği, endodonti (Kanal Tedavisi olmak üzere temel alanlarda uzman diş hekimlerinden oluşan kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken merkezde A'dan Z'ye tüm işlemler yapılıyor

TORBALI’DAN DAVET ALDI, TORBALI’YA YATIRIM YAPTI

Gaziemir’de görev yaptığı dönemlerde kaliteli hizmet almak için Torbalı’dan gelen birçok müşterisinin olduğunu ifade eden Diş Hekimi Evren Efecan Kurşunerler “Torbalı’dan birçok müşterim vardı. Sohbetlerimiz sırasında benden çok memnun olduklarını Torbalı’da bu kalitede hizmetin halk tarafından takdirle karşılanacağını ifade ederek beni buraya davet ettiler. İnsani ilişkilerimiz her zaman iyi olmuştur. Torbalı bizi çok sıcak karşıladı ben de onları kırmadım ve Torbalı’ya geldim. Burada açtığımız merkezde dünya standartlarında hizmet veriyoruz. Kaliteden hiçbir zaman ödün vermedik. Yıllardır tedavi ettiğimiz hastalarımızın, tavsiyeleriyle merkezimiz günden güne büyüdü. Sadece Torbalı değil, çevre il ve ilçelerden de talep görüyoruz. ” dedi.

HİJYEN KONUSUNA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

Diş Hekimi Evren Efecan Kurşunerler, öncelikli hedeflerinin “Hastaya zarar vermeden bilimsel ve teknolojik veriler ışığında en iyi hizmeti vermek” olduğunu belirtti. Kuruluş Süreci ve pandemiden geçiyor olmalarına rağmen Torbalılıların göstermiş olduğu ilgi ve teveccühe de teşekkür eden başarılı diş hekimi, “Ağız ve diş sağlığı konusunda problemleri bulunan bütün vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla bizlerle iletişime geçebilirler” dedi. Öte yandan Özel Pro-Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, pandemi öncesinde olduğu gibi pandemi sürecinde de insan sağlığına ve hijyenine büyük önem veriyor. Randevu sistemiyle hastaların tedavi edildiği klinikte, salgına karşı son derece hassasiyet gösteriliyor.

GENÇ YAŞINA RAĞMEN ZİRVEDE

Ege Üniversitesi Diş Hekimliği bölümünden mezun olan Kurşunerler, özel bir poliklinikte 5 yıl hizmet verdikten sonra Torbalı’daki hastalarının tavsiyesi üzerine 4 yıl önce Torbalı’da Pro Diş markası altında hizmet vermeye başladı. O süreçten bu yana başarılı bir şekilde hizmetlerini sürdüren Kurşunerler, genç yaşına rağmen zirvede yer alarak büyük bir başarıya imza atıyor.