Emlak ve gayrimenkul dünyasının en güvenilir uluslararası markalarından Realty World’ün Torbalı Ofisi açıldı.  Kısa süre önce sektöre “Merhaba” diyen Realty World  Torbalı’daki gayrimenkulleri tam 25 ülkeye aynı zamanda pazarlayacak. Kurumsal çalışmanın yanında bilgi ve beceriye de önem veren Realty World, Torbalı’da canlı olan gayrimenkul sektörüne de profesyonellik katacak. Bu alanda da uzman  genç bir iş adamı tarafındanaçılan Realty World’te deneyimli gayrimenkul danışmanları, gayrimenkul alanında vatandaşlara hizmet verecek. Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri, başta Torbalı olmak üzere; çevre bölgelerde de yapılacak.

ZÜHTÜ EFE: GURUR DUYUYORUZ

Torbalı’nın en kurumsal gayrimenkul firması olacak olan Realty World’ü Torbalı’ya kazandıran başarılı isim iş adamı, ““Realty World gayrimenkul danışmanlarının arkasında duran, dünyayı kapsayan bir firma. Realty World yetkilileri ile yapmış olduğum görüşmeler sonrasında “Bunu Torbalı’ya kazandırmayalım” dedim ve bugüne nasip oldu. Bu ofisi Torbalı’ya açmaktan gurur duyuyoruz. Artık Torbalı’daki bir gayrimenkul sadece Torbalı’ya değil 25 ülkeye pazarlanacak.” İfadelerini kullandı.

REALTY WORLD HAKKINDA

1973 yılında ABD’de kurulan Realty World; marka bilinirliği için yaptığı 1.5 milyar USD’lık yatırım ve yılda %30 büyüme ile Amerika’nın en hızlı yükselen emlak devidir. 2005 yılında faaliyetlerini Türkiye’ye taşıyan Realty World, ilk yılında gösterdiği büyüme ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen emlak markası olmuştur. Realty World Türkiye, bu başarısını Realty World ülkeleri arasında en hızlı büyüyen ülke ödüllerini alarak sürdürmüş ve Türkiye genelinde 120’yi aşkın ofise ulaşmıştır.