İzmir’de son yıllarda başarılarıyla dikkat çeken ve bu başarısını ulusal ölçeğe de taşıyarak İzmir’den Türkiye’ye yayılan eğitim kurumu markası olan Radikal Eğitim Kurumları, Torbalı’da yeni şubesini açtı. Muratbey Mahallesi İbrahim Kesici caddesinde hizmet vermeye başlayacak olan Radikal Eğitim Kurumları Torbalı Şubesi, kurduğu eğitim kadrosuyla fark oluşturacak. İlk şubesini 2002 yılında açan Radikal Eğitim Kurumları, 25-26 Mart  tarihlerinde Torbalı’da bursluluk sınavı düzenleyecek. 5,6,7,8. sınıflar  ve 9,10,11. sınıfları kapsayan bursluluk sınavına katılımlar ise ücretsiz olacak. Sınava girmek isteyen öğrenciler ise https://linktr.ee/radikalegitimtorbali?fbclid=PAAaYqqJ2O3ZoDjAUm9vEspJcrDdzpiG-UnczvxhcAGidrvEGyYwB1gyCVO2Q link üzerinden başvuru yapabilecek.

ÖZEL İNDİRİMLER ÖZEL FIRSATLAR

Başvurular sonrası sınava girmeye hak kazanacak olan öğrenciler, burada başarıları doğrultusunda özel indirimler ve ücretsiz kurs hizmeti fırsatlarını yakalayabilecek. Kurs merkezinde tüm hijyen kurallarının uygulandığı bir ortamda sınava girecek olan öğrenciler, hayalleri doğrultusunda da önemli bir adım atmış olacak. Başarılı öğrenciler için bu tür sınavlar oldukça önem arz ediyor. Hem öğrencilerin istedikleri bölümlerde ve okullarda eğitim görebilmek için profesyonel destek almaya hak kazanmak hem de ailelerinin bütçelerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen bu tür sınavlar, öğrencilere ayrıca tecrübe de katıyor.

BAŞARININ ADRESİ, SINAVLARDA DERECELER

Torbalı’da yeni kurulan Radikal Eğitim Kurumları, elde ettiği başarılar ile de adından oldukça söz ettiriyor. Geçtiğimiz yıl üniversite sınavında Türkiye 4.’sü ve 6.’sı (İzmir birincisi) çıkaran Radikal Eğitim Kurumları, lise sınavında ise 2 tane Türkiye birincisi çıkarmayı başardı. Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veren Radikal Eğitim Kurumları, başarı grafiğini Torbalı’da da devam ettirecek. Torbalı’daki tüm öğrencileri gerçekleştirecekleri bursluluk sınavına beklediklerini ifade eden Radikal Eğitim Kurumları Torbalı Şubesi Psikolojik Danışmanı Ali Güler “Başarısıyla adından söz ettiren Radikal Eğitim Kurumları olarak artık Torbalı’da eğitim vermeye başlıyoruz. Profesyonel ve onanımlı eğitim kadromuzla birlikte öğrencilerimizi geleceğe hazırlayacağız. Bu kapsamda da 25-26 Mart  tarihlerinde 5,6,7, 8,9,10,11.  sınıflar için bir bursluluk sınavı düzenleyeceğiz. Tüm öğrencilerimizi sınavımıza bekleriz” ifadelerini kullandı.

Özgener’den başkanlık için tek şart! Özgener’den başkanlık için tek şart!