Torbalı’da verdiği alt yapı eğitimiyle ezberleri bozan, çocukların geleceğine yatırım yapan, Türk futbolunda eleştirilen alt yapı anlayışını yıkıp, çağdaş yaklaşımlar ve Avrupai standartlarda eğitim veren Kaan Yiğit Futbol Akademisi, PSG’nin de dikkatini çekti. Dünyanın en büyük kulüplerinden olan, Fransa’nın köklü kulübünün Türkiye CEO’su önümüzdeki hafta Torbalı’ya gelerek Kaan Yiğit ile bir görüşme yapacak. Burada Metropark Halı Saha Tesisleri’ni de inceleyecek olan heyet, memnun ayrılması durumunda Kaan Yiğit Akademi ile protokol imzalayacak.

GELECEĞİN YILDIZLARI TORBALI’DAN YETİŞECEK

Protokol yapılması durumunda önümüzdeki haftadan itibaren, PSG artık Torbalı’da yıldızlarını aramaya başlayacak. Bu sayede Sporcular, profesyonel olma yolunda futbol gelişimlerini hızlandırmak, sürdürmek ve bir sonraki seviyeye ulaşmak için Paris Saint-Germain Academy Turkey’in küresel futbol ağından (Futbol Union) yararlanma fırsatı da bulacak. Paris Saint-Germain Academy Turkey, Premium bir ortamda oyuncuların doğal gelişimini artırmak için, gerçek futbolun temellerini eğlenceli ve kişisel programlarla ve Kaan Yiğit farkıyla sporculara sunacak. Bu program, sporcuların uzun vadede teknik, taktik, fiziksel, mental ve bilişsel düşünme yetisini geliştirmeye odaklanıyor.

PSG İLE PROTOKOL YAPILACAK

Önümüzdeki hafta imzaların atmayı hedeflediklerini ifade eden Kaan Yiğit, “Torbalı, çok potansiyelli bir ilçe. 20 binin üzerinde hitap edilen bir erkek çocuk kitlesi var. Bunların birçoğu keşfedilmeyen yeteneklere sahip. Biz Kaan Yiğit Futbol Akademisi olarak, PSG ile yapmak istediğimiz protokol ile artık ilçemizde çok daha kapsamlı bir çalışma yürüteceğiz. PSG Akademi güvencesi, deneyimli akademik kadromuz ve tesislerimizle geleceğin yıldızlarını Torbalı’dan çıkarmaya kararlıyız. Gelişmeler için bizi K.Y. Futbol Akademisi adresinden instagramdan takip edebilir, tesisimizi ziyaret edebilirsiniz” dedi.