Torbalı’da bir rüya gerçek oldu. Uzun yıllar Torbalı’da gerçek anlamda alt yapı hizmeti veren Kaan Yiğit, geçtiğimiz günlerde PSG Akademisi’ni Torbalı’ya resmen kazandırdı. Geçtiğimiz günlerde Torbalı’da top başı yapan PSG Akademisi,  belirli aralıklarla seçmeler de yapacak. 3-19 yaş arasındaki kız – erkek tüm oyuncuları kabul eden PSG Akademisi Metropark Halı Saha ve 7 Eylül İlçe Stadı’nda çalışmalarını alıyor.  UEFA lisanslı antrenör olan Kaan Yiğit, PSG Akademisi’nin Torbalı ve bölge için büyük şans olduğunu ifade etti. Akademi bünyesine giren her oyuncu resmen PSG Akademisi alt yapısında yer almış oluyor.

RESMEN BAŞLADI

Sık sık Fransa’dan ve İstanbul’dan PSG yöneticilerinin ziyaret edeceği, PSG’nin Torbalı yerleşkesi Metropark İpekli Tesisleri’nde. Torbalı için bir hayal olan bu atılım, özellikle alt yapıda önemli kazanımlar sağlayacak. Derslerin başladığını ifade eden Kaan Yiğit, “Bu spora gönül veren, hayali futbolcu olmak isteyen çocuklarımız ve aileleri için büyük bir fırsat. Tüm ilçe halkını PSG Torbalı Akademisi’ne tanışmaya ve bilgi almaya bekliyoruz” ifadelerini kullandı . Öte yandan detaylı bilgi 0 533 045 70 44 numaralı telefondan alınabilir

PARİS SAİNT-GERMAİN ACADEMY TÜRKİYE

Paris Saint-Germain Academy Türkiye, Paris Saint-Germain Kulübü’nün resmi akademisidir. 3-19 yaşlarındaki tüm futbol severlere, uluslararası alanda tanınan mükemmellik ve tutkuyla yönetilen bir kulübün değerlerini paylaşmak için eşsiz bir fırsat sunuyor. Paris Saint-Germain Academy Turkey, yetenekli sporcularına Paris Saint Germain Kulübü’nün kapılarını açarak hayallerine erime imkanları sunmaktadır. Yetenekli öğrenciler, Paris Saint-Germain tarafından her yıl düzenlenen World CUP etkinliğine katılma şansı buluyor. 3-19 yaş arasındaki çocuklara verilen futbol eğitimi+kişisel gelişim eğitimleri ile birlikte takım arkadaşlarına, rakiplerine ve hakeme saygı duymayı da sporcular öğreniyor.

Aytekin Şef, yarın bandosuyla bayramı kutlayacak Aytekin Şef, yarın bandosuyla bayramı kutlayacak