6 ay önce Torbalı’da hizmete başlayarak önemli bir eksiği gideren ve bu alanında artık bir marka haline gelen Pilavcı Bozo, artan talep sonrası paket servisine başlıyor. Dillere destan pilavıyla sabah 09.00 ile 21.00 saatleri arasında hizmet veren Pilavcı Bozo, artık bir telefonla ev ve iş yerlerine servis edecek. Özel ambalajlı paketlerle evlere pilav gönderecek olan Pilavcı Bozo, aynı zamanda yüzde 25 indirim uyguladığı gel al hizmetini de sürdürecek. Bilindiği üzere Pilavcı Bozo, işletmesine gelip paket yaptıranlara yüzde 25 indirim uyguluyor. Torbalı’da emsali görülmeyen bu kampanya özellikle toplu yemek alan iş yeri sahipleri gibi birçok kişiye büyük kolaylık sağlamıştı. Şimdi de başladığı paket servisiyle yoğunluktan ya da başka sebeplerden dolayı dükkana gelemeyenler bu lezzetlerden mahrum kalmayacak.

20 YILLIK PİLAVCI

Teğmen Serdar Genç Meydanı, Kuveyt Türk Bankası’nın yanında yaklaşık 6 ay önce açılan Pilavcı Bozo, geleneksel Türk pilavını geleneksel lezzetlerle sunuyor. Tavuklu pilav, ciğerli pilav, kavurmalı pilav, pilav üstü kuru fasulye, pilav üstü nohut, gerdan haşlama, etli güveç, kuzu tandır, musakka gibi özel menülerle kapılarını açan Pilavcı Bozo, ilçede büyük bir eksikliği giderdi. 20 yılı aşkın süredir İzmir sokaklarında pilav satan, bu mesleği dedesinden babasına, babasından da kendisine miras kalan Önder Avcılar eşiyle birlikte açtığı Torbalı’daki dükkanında şimdi de paket servisle dikkatleri üstüne çekecek

TORBALI BU LEZZETLERE HAYRAN KALDI

Gece saat 21.00’a kadar açık olduklarını ve bu süre aralığında sıcak bir şekilde paket servislerinin de süreceğini belirten Önder Avcılar, “Torbalı’da olmayan bir girişimde bulunduk. İlgiden ve gelen tepkilerden memnunuz. Aslında bir pilavcı dükkanıyız ama esnaf lokantası olarak da adlandırılabiliriz. Gerek yemeklerimiz gerekse de fiyatlarımız hem asgari ücretliye hem de esnafa hitap ediyor. Lezzetimizden asla ödün vermiyoruz. Yoğunluk nedeniyle paket servise başlayamamıştık. Ancak şimdi personelimizi ona göre ayarladık. Ve artık paket servise hazırız. Vatandaşlarımızın artık sadece bir telefon uzağındayız” dedi.