Bir dizi etkinlik için İzmir’e gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Torbalı’ya da uğradı. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Karaca, ardından merhum Başkan İsmail Uygur’un Arslanlar’daki evine taziye ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Tekin’in makamında CHP İlçe Başkanı Erol Günaydın, Kent Konseyi Başkanı Sefer İpekli ve meclis üyelerinin de olduğu görüşmede meclis üyelerini, seçimde gösterdikleri dik duruştan dolayı kutlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Başkan Tekin’e de daha sık Torbalı’ya gelme sözü verdi.

‘TORBALI’YI TESLİM ETMEYECEĞİZ’

Başkan Tekin’e, Merhum Başkan İsmail Uygur’un vefatı nedeniyle önce baş sağlığı ardından da seçimlerde başkan seçilmesinden dolayı başarı dileyen Karaca, “Meclis üyelerimiz de burada. Onurlu davranışları ve dik duruşlarınızdan dolayı sizleri kutluyorum. Halkın iradesine, davanıza sahip çıktınız bunun için sizlere teşekkür ediyorum. Menemen’den sonra Torbalı yüreklerimizi ferahlattı. Mahkemenin sonucuna itiraz etmişler, umarız ki itiraz reddedilir ancak reddedilmese bile bir daha Torbalı’yı teslim etmeyeceğiz” dedi.

TEKİN: PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

‘17 meclis üyesi arkadaşımızla dik durduk’ diyen Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Stresli bir süreç oldu, dik durduk, beraber olduk, halkın iradesine sahip çıktık. Şuan göreve adapte olmaya çalışıyorum. Projelerimiz var. Merhum başkanımızdan kalan projeler de var. Onları bir bir hayata sokacağız. Tarımla ilgili de önemli çalışmalarımız var. Sizlerin de desteğiyle halkımıza en iyi hizmeti sunacağız” ifadelerini kullandı. Görüşme iyi dileklerle sona ererken Karaca, daha sonra merhum Başkan İsmail Uygur’un Arslanlar’daki evine taziye ziyareti gerçekleştirdi.