Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi pandemi öncesi hizmet durumuna büyük oranda döndü. Hekimlerin aşı olması, hastane yönetiminin aldığı sorumluluklar ve vatandaştan gelen talep üzerine randevu kapasitesini yüzde 50 artıran Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, ayaktan da hasta kabulüne başlamıştı. Salı ve Perşembe günleri mesai dışı poliklinik hizmeti veren ve bunu başlatan Türkiye’deki ilk merkezlerden biri olan Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi memnuniyet oranıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Muayene sonrası yapılan geri dönüşlerde hastanenin memnuniyet oranı yüzde 90’ı geçti.

MESAİ DIŞI POLİKLİNİK

Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde hasta potansiyelinin artması ve mesai içinde tedaviye gelebilme imkânı olmayan vatandaşların taleplerinin değerlendirilerek Sağlık Bakanlığı’nın ilgili mevzuatları doğrultusunda Salı ve Perşembe günleri saat 17.00 ile 19.00 saatleri arasında mesai dışı poliklinik hizmeti veriliyor. Ayrıca her gün acil servis hizmetinin bulunduğu merkeze Torbalı dışından da çok sayıda kişi başvuruyor.

İZMİR’İN EN İYİ HASTANELERİNDEN BİRİ

Torbalı Ağız Sağlığı ve Diş Merkezi her gün yaklaşık 350-400 hastaya ağız sağlığı ve diş bakımı hizmeti veriyor. Neredeyse hastaların tamamı hastaneden memnun ayrılıyor. Fiziki şartları ve hizmet kalitesiyle dikkat çeken hastanede hekim kadrosunda protez uzmanı, impilant doktoru, ve cerrahi operasyon uzmanı gibi hekimler bulunuyor. Çevre ilçelere de hizmet veren Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, İzmir’in en iyi diş hastanelerinden biri haline durumunda.