Yüz yüze eğitimde yeni bir dönem yakında başlayacak. Koronavirüs tedbirleri kapsamında öğrenciler okullara gidecek. Alınan kararlara göre, köy okulları tüm kademelerde 15 Şubat'ta yüz yüze ve tam zamanlı olarak açılacak. 15 Şubat'ta anaokulları da tam zamanlı olarak açılacak. 1 Mart'tan itibaren özel gereksinimli öğrenciler için özel eğitim okulları ve sınıflar eğitim vermeye başlayacak. Okullar, sınav döneminde olan 8. ve 12. sınıf öğrencileri için kapılarını açacak.

AÇILACAK ANAOKULLARI LİSTESİ

15 Şubat’ta açılacak olan Torbalı’daki anaokulları hazırlıklarını tamamladı. Gerekli önlemleri alan anaokulları, kayıtlara da hızla devam ediyor. Çocukların sağlıklarına yönelik her türlü detayın düşünüldüğü ilçedeki merkezlerde hummalı çalışmalar sürerken, aileler de bu okullara gidip kayıtlarını gerçekleştirdi. 15 Şubat’ta açılacak olan anaokulları listesi ise şöyle:
Zeliha-Ömer Genç Kızılay Anaokulu, Nene Hatun Anaokulu, Zübeyde Hanım Anaokulu, Torbalı Anaokulu, İnci Hikmet Tözün Anaokulu. Öte yandan özel anaokulları da 15 Şubat itibariyle kapılarını eğitime açacak.