Önümüzdeki ay gerçekleşecek olan Torbalı Şoförler Odası seçimlerinde başkan adayı olan Musa Yukarı, yönetim kurulu aday listesini basına tanıttı. Birbirinden değerli isimlerin bulunduğu liste dikkat çekerken Yukarı’nın seçim vaatleri de kamuoyundan tam not aldı. Yukarı’nın 10 kişilik yönetim kurulu asil listesinde; Seyitgül Çeytin, Deniz Güner, Cemal Özkaya, Mehmetşah Aydemir, Mustafa Ali Ay, Vahit Ortakaya, Yaşar Filiz, Celal Alabalık, Hüseyin Hascanlı ve Halil Öztürk bulunuyor.

SEÇİM VAATLERİNİ AÇIKLADI

Torbalı Şoförler Odası’nın iddialı başkan adayı Musa Yukarı, göreve gelmeleri durumunda köklü değişiklikler yapacaklarını söyledi. Seçim vaatlerini açıklayan Yukarı, “Sözümüz olsun, göreve geldiğimizde ilk işimiz Torbalı’mıza yakışır, şoför esnafımıza yakışır bir ilçe garajı kazandıracağız. Bunun için hangi kapıyı çalmamız gerekiyorsa hep beraber çalacağız. Yine ilçemizin şehiriçi ulaşım sorununu çözeceğiz. Bu sorun hem şoför esnafımızı hem de vatandaşımızı mağdur ediyor” dedi.

ŞOFÖR ESNAFIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ

Seçim vaatlerini tek ek açıklayan Yukarı, “Göreve gelir gelmez üyelerimize hizmet verecek bir oto kurtarıcısı alacağız. İlçemizdeki servisçi esnafımız için odamız bünyesinde yedek araç alacağız. Aracı arıza yapan esnafımız, bu aracı kullanabilecek, işinden geri kalmayacak. Kamyoncu esnafımız için tır garajı yapacağız. Satın alamasak bile odamız imkanları ile bir arazi kiralayıp, burayı TIR garajı haline getireceğiz. Tüm Esnafımız için veresiye mazot sistemi kuracağız. Odamızın anlaşmalı olduğu akaryakıt istasyonlarından yakıt alıp, ücretini ileri tarihte ödeyebileceksiniz. Torbalı ve Ayrancılar’da durağı olmayan taksici esnafımız var. Onlara durak yapmak da boynumuzun borcu olsun” dedi.

SÖZÜMÜZ SÖZ

“Musa Yukarı’nın dikkat çeken seçim vaatleri arasında Ayrancılar’a yapılacak olan dolmuş garajı da bulunuyor. Yukarı, “Ayrancılar’a dolmuş garajı yapacağız. Sigortacı ve lastikçilerle anlaşma yapıp, daha uygun fiyata toplu alım sağlayacağız. Ayrancılar’da bulunan nakliyeci esnafımıza bir durak kazandıracağız. Subaşı’daki köy dolmuşlarının hakkını savunacağız, diğer ilçelerin araçları bu bölgeden yolcu alamayacaklar. Sözümüz söz. Belediyeden alınan ruhsat ve şoför tanıtım kartları odamız bünyesinde verilecek. Bunun yanında iyi günlerinde, kötü günlerinde şoför esnafımızın yanında olacağız. Odada siyaset yapmayıp, tüm siyasi partilere eşit mesafede duracağız” ifadelerini kullandı.