1990’lı yılların başında dönemin Torbalı Belediye meclisi tarafından Torbalı’nın fahri hemşerisi ilan edilen duayen sanatçı Müjdat Gezen 62.sanat yılında, “Baba – Kız” adlı yeni oyununu sergilemek için Torbalı’ya geliyor. Daha önce dönemin Belediye Başkanı Ertan Ünver’in davetiyle sık sık Torbalı’ya gelen Gezen, yıllar sonra ilk kez Torbalı’da olmanın ve Torbalılılarla bir araya gelecek olmanın heyecanını yaşıyor.  Duayen sanatçı yayınladığı bir videoyla tüm Torbalılıları 7 Mayıs akşamı BKM’de kızı Elif Gezen’le gerçekleştireceği gösteriye davet etti.

BİLETLER SATIŞA ÇIKARILDI

EMR Prodüksiyon ve Medya Şirketi tarafından organize edilen oyun için açıklama yapan Müjdat Gezen, “7 Mayıs’ta Torbalı Belediye Kültür Merkezi’ne Baba-Kız oyunu için geleceğiz. Ben fahri hemşerinizim unutmayın, sizleri bekliyorum. Lütfen gelin” ifadelerini kullandı. Dev gösterinin biletleri biletix, biletini al ve Bosna Kahvecisi’nden satışa çıkarıldı. Bilet ücretleri 100 lira olarak açıklanırken, gruplara özel indirimlerin olduğu kaydedildi. Öte yandan kapalı gişe oynanması beklenen gösteriye basın ve siyaset dünyasının önemli isimlerinin de katılması bekleniyor. Biletler ve organizasyonla ilgili bilgi almak isteyenler 0 553 427 05 22 numaralı telefonla irtibat kurabilir

“60.SANAT YILIMDA, BU İŞ BANA İYİ GELDİ”

Müjdat Gezen oyunla ilgili daha önce yaptığı açıklamada “Elif, Mimar Sinan Üniversitesi ve üç müzik bölümü bitirdi. Biri Amerika’da… Biri de İngiltere’de… İki müzik okulu daha! Benim şiirlerimi bestelemiş. ‘Baba bunları bir oyunda kullanalım’ dedi. Başımızdan geçen komik anları oyun yaptık. Hem şarkı söylüyoruz… Hem gülüyoruz… Hem eğleniyoruz… 60.sanat yılımda, bu iş bana iyi geldi. Gelin birlikte eğlenelim” ifadelerini kullandı.