İbrahim Danış ve Yılmaz Yalçın işbirliği ile düzenlenen ve bu yıl ikincisi gerçekleşen halı saha turnuva tüm heyecanıyla devam eden turnuvada çeyrek final karşılaşmaları dün tamamlandı. Pazar günü 3 dün ise bir karşılaşmanın oynandığı turnuvaya izleyiciler de yoğun ilgi gösterdi. Muratbey Mahallesi’nde bulunan İpekli Tesisleri olarak da bilinen Metropark Spor Tesisleri’nde oynanan çeyrek final karşılaşmalarının sonuçları şu şekilde: Hira Mobilya 4-Demirkiran 3, United Akademi 5- Sahlift 2, Ay Yapı 6 - Çankaya 3 ve  EGE 5 6- Yüntaş 1.  Böylelikle yarı finale kalan takımlar  Hira Mobilya, United Akademi, Ay Yapı 6 ve EGE 5 oldu.

ÖDÜLLER HAVADA UÇUŞACAK

Öte yandan turnuva sonunda dereceye giren takımlar para ödülünün ve kupaların sahibi olacak. Grup maçları sonrasında ilk ikinin bir üst tura ardından üst turlar ve finallerin oynanacağı müsabaka maçları hafta içi de devam edecek. 25’er dakikalık iki devreden oluşacak müsabakalar sonunda şampiyon olan takım 3 bin, ikinci takım 2 bin, üçüncü olan takım ise bin 500 liranın sahibi olacak. Ayrıca, gol kralı, en iyi kaleci, centilmen futbolcuya, en güzel golü atan oyuncuya ve fark yaratan sporcuya da çeşitli ödüller verilecek.

DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR

Turnuva hakkında bilgi veren Organizasyon sorumlularından İbrahim Danış, “Torbalı’da farklı bir heyecanın yaşanması, yarışma ruhunun canlanması amacıyla bir turnuva düzenliyoruz. Sıkı bir şekilde turnuvaya hazırlandık. Maçlarımız Pazar günler ile Perşembe günleri oynanacak. Pazar günleri tüm takımlar birer maç yapmış olacak. Ayrıca bu organizasyon için bizlere destek olan Bahçıvan Grup başta olmak üzere, Metropark Ailesi’ne , İstikbal Mobilya’ya, Ha-Ke Kereste’ye, Ekiz Motors’a, Stüdyo Aslıcan Özdim’e, By Bekir Korkmaz Kuaför Salonu’na, Prodiş’e teşekkür ederiz” dedi.