İlçede siyaset yapmak uğruna yapılan hizmeti eziyete dönüştürmek isteyenler var.

İlçeye hizmet olmasın yeter ki sizin koltuk sevdanıza zarar gelmesin.

Hizmet olacak ya istemezükçüler harekete geçti haliyle.

Bugün Torbalı’nın en büyük problemlerinden birisi trafik, ikincisi hiç şüphesiz yollardır

Yollar..!

Evet yollar bozuk.

Bir an önce bitmesi gerekiyor ama bir iki aya kadar biteceğini kimse iddia etmiyor, etmesinde.

İlçenin ileriye dönük 50 yıllık sorunu çözülecek.

70/80 milyonluk yatırım.

250 kilometrelik bir çalışmayı kapsıyor.

Bu kentte uzun yıllar alt yapı sorunu konuşulmayacak. Su patlaklarını unutacağız.

Her şeyin bir bedeli var.

Keşke muhalefetin isteğine cevap verilse, bir sihirli değnek olsa Mithat Tekin’in elinde..!

Çok uzaklara gitmeyelim ilçeye doğalgazın gelişini bir hatırlayalım.

İnsan boyunu geçen çukurlar vardı. Şimdi herkes memnun mu doğalgazdan?

Birde Kazım Dirik, Mithat Paşa Caddelerinde parke taşların kalktığını, kaldırımların yeniden düzenlendiğini düşünelim. Pırıl pırıl bir kent..!

Vatandaş şu an haklı yollar bozuk ama yatırım yapılıyor.

Ama muhalefetin amacı vuru abalıya

Vatandaşın sabretmesi gerek. Siz muhalefetin dümen suyuna girmeyin. Eleştirmek kolay ancak ilçe bugün şantiyeye dönmüş her bir sokağında ayrı bir çalışma var.

İki bisikletin karşılıklı geçemeyeceği bisiklet yolu ile 3 kişinin içinde oturamayacağı taksi duraklarına açılıştan başka ne hizmeti oldu.

Yer altına yatırım yapmak kentin 50 yıllık sorununa çözüm getirmek her siyasetçinin harcı değil.

Türkiye’nin en doğru haber kanalı olan A Habere açıklama yapan kişilerde cesaret varsa, ilçeye hizmet etme arzusu varsa 200 metre daha ilerleyip Kemalpaşa yolu için açıklama yapsaydılar. Gerçi sağlık bakanı bile izin almadan açıklama yapamam dediğine göre ilçemizde Donkişot aramanın anlamı yok.

2014 yılından beridir Kemalpaşa kavşağı için açıklanmayan proje kalmadı.

Aralıksız 2/3 ayda bir müjde veriliyor.

Bir gün uçan yol oluyor bir diğer gün ise battı çıktı. 2014 yılından bugüne kadar geçen zaman içerisinde bu yolun neden yapılmadığı veya daha doğrusu yapılamadı konusunu derinlemesine düşündüğümde Amerika ve Almanya’nın bizi gerçekten çok kıskandığına kanaat getiriyorum.

Demek istediğim şudur. Her hizmetin bir eziyeti olur. Alt yapı sorunu ilçenin kanayan yarasıydı. Yüksek katlara su basıncı oldukça zayıftı. Alt yapı çalışmalarıyla birlikte içme suyu kalitesi de artacaktır. 70/80 milyonluk bir yatırım.

Çoğu gitti azı kaldı biraz daha sabır. Mithat Tekin bu memleketin abalısı mı? Siyasetçinin dümen suyuna girip Mithat Tekin’e yüklenmeyin. Bu çalışmalar bittiğinde ilçenin en büyük sorunlarından birisi bitmiş olacak.

Yapılan iş sadece içme suyu değil ki. Elektrik kabloları yer altına alınıyor. Ve tüm bu çalışmaların neticesinde bu işlerin kontrolü oluyor. Kontrol ve denetimlerin 90 günü bulduğu oluyor. Ve en önemlisi 10 yıldan beridir İzmir Aydın asfaltını mıcır asfalt yapan zihniyet şimdilerde otoban gibi asfaltı  beğenmiyor ve eleştiriyor.                                

Vatandaş yaşadığı sıkıntıyı dile getirecek ama siyasetçinin bunu malzeme yapması çok acı. Yolların eleştiren siyasetçilere bir bilgi notu düşmek istiyorum. Mithat Tekin’in zihniyeti sizin gibi olsaydı bir ay içerisinde sizin gibi İzmir Aydın asfaltına reva gördüğünüz gibi mıcır asfaltı sererdi. Biraz daha sabır ve sükunet. İnanın her şey çok güzel olacak.