Zeliha Ömer Genç Kızılay Anaokulu öğrencileri büyük bir başarıya imza attılar. Türkiye genelinde düzenlenen 16. Memorial Geleneksel Çocuk Resim Yarışması’na katılan öğrenciler Torbalı’ya derece getirdiler. Zeliha Ömer Genç Kızılay Anaokulu Öğretmeni Sevcan Şengül Neşeli Bulutlar ismini verdiği sınıfında resim alanında kabiliyeti olan öğrencilerini Türkiye genelinde düzenlenen Memorial Geleneksel Çocuk Resim Yarışması’na hazırladı. Bu yıl 16.'sı düzenlenen yarışmanın konusu "En Mutlu Günüm''dü.

CAFER TOSUN HEDİYELER VERDİ


Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, Zeliha Ömer Genç Kızılay Anaokulu Neşeli Bulutlar sınıfından yarışmaya katılan Fatma Kartal, Elif Begüm Erul, Mertcan Abancı ve Davut Demirgüç isimli öğrenciler ve özverili çalışmalarıyla dikkat çeken öğretmenleri Sevcan Şengül'ü makamında ağırladı. Öğrencilere çeşitli hediyeler veren Tosun, elde edilen başarıdan ötürü öğretmen Sevcan Şengül ve okul müdürü Tarkan Arslan'ı tebrik etti.



FATMA KARTAL TÜRKİYE 3.SÜ OLDU


Zeliha Ömer Genç Kızılay Anaokulu Neşeli Bulutlar sınıfı öğrencisi 6 yaşındaki Fatma Kartal ''En Mutlu Günüm'' konulu 16. Memorial Geleneksel Çocuk Resim Yarışması’nda büyük bir başarı elde ederek Türkiye 3.'sü oldu. Minik Fatma'nın bu başarısı okulunda bayram sevinci yaşattı. Torbalı’nın sesini tüm Türkiye'ye duyuran Fatma'ya tebrikler yağdı. Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun’dan da bir hediye alan minik Fatma'nın sevinci görülmeye değerdi.