İzmir Milletvekili ve Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu ve İl Başkanı Veysel Şahin’in katıldığı programa Torbalı İlçe Teşkilatı ev sahipliği yaptı. Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda parti yöneticisinin katıldığı programda istişarenin ardından Torbalı esnafı ziyaret edildi.

Kovid 19 Salgını dolayısıyla uzun zamandır geniş katılımlı toplantılar düzenleyemeyen MHP İzmir İl Başkanlığı geçtiğimiz günlerde Tire’de tertip ettiği toplantının ardından bu defa da Torbalı’da bir araya geldi. MHP’nin Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu ve İl Başkanı Veysel Şahin başkanlığındaki MHP heyeti kahvaltılı istişare toplantısına katıldı. Partinin Genel Merkez Politikaları konusunda Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu konuşma yaparken, İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu da meclis çalışmaları hakkında teşkilat mensuplarını bilgilendirdi. İl Başkanı Veysel Şahin de yaptığı konuşmasında teşkilat çalışmaları, teşkilat işleyişi ve Türk Milliyetçileri açısından teşkilatların önemine vurgu yaptı.

OSMANAĞAOĞLU: UYKULARINI KAÇIRMAYA DEVAM

Konuşmasında MHP’nin Türk Devleti ve Milleti için sarsılmaz bir güven kalesi olduğunu söyleyen Tamer Osmanağaoğlu, “MHP, Milletimizin ve devletimizin hizmetinde, Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin emrinde, Atatürk ve Başbuğumuzun izinde mücadelesini sürdüren bir harekettir. Ülkücü Türk Milliyetçileri olarak tek gayemiz devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü ve Cumhuriyetimizin ilelebet payidar kalmasıdır. Parti olarak bütün kadrolarımızla Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda ihanete karşı amansız bir savaş veriyoruz. Hainlerin korkulu rüyasıyız. Dün olduğu gibi bugün de bölücülerin ve her türlü ihanet şebekesinin uykularını kaçırmaya devam ediyoruz. Onlara rahat yüzü göstermemek için ant içtik. Yeminimizden bir adım bile dönmeyeceğiz” dedi.

KALYONCU: TÜRK MİLLETİNİN GELECEĞİNDE MHP VAR

Toplantıda söz alan MHP’nin İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu da yaptığı konuşmada, “Türkiye geleceğe yürüyor. Türkiye Büyük hedeflere yürüyor ve Türk Milleti sağlam temeller üzerinde 2023 yılına koşuyor. Bu yürüyüşte hiç şüphesiz en büyük destek ve katkı da MHP’den geliyor. TBMM çalışmalarımızda Genel Başkanımız ve Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde geleceğin Büyük Türkiye’sinin taşları döşeniyor. Çevre sorunlarından doğal afet çözümlemelerine, tarım ve hayvancılık alanındaki destek çalışmalarına kadar her alanda MHP’nin imzası var. Türk Milletini geleceğinde MHP’nin imzası var” ifadelerini kullandı.

ŞAHİN, İZMİRLİ ÜLKÜCÜLER LİDERİNİN EMRİNDE

Salgının etkili olduğu dönemlerden sonra artık daha sık bir araya geleceklerini ve parti çalışmalarını hızlandıracaklarını söyleyen İl Başkanı Veysel Şahin, “Bugün burada toplanmamızın bir anlamı var. Birlik ve beraberlik için buradayız. Tüm teşkilat yapılarımızla emir komuta zinciri altında güçlü bir teşkilat olduğumuz için buradayız. Birbirimize destek ve omuz vermek için buradayız. İl teşkilatı olarak ve İl Başkanınız olarak bu noktada her zemin ve şartta yanınızdayım. Bizlerin, yani Türk Milliyetçilerinin teşkilat hiyerarşisi ve anlayışı dışında hareket etme lüksü bulunmamaktadır. Ülkücüler Lider Devlet Bahçeli’nin emrinde ve teşkilatının çatısı altında bulunmalıdır. Aksini düşünmek ve yapmak, milli davadan zaaf göstermektir. Ülkücüler bu noktada çok hassas bilinçlidirler.”

ŞİMDİ HDP İLE KAHVALTI PLANLIYORLAR

“Bu hassasiyetin dışına çıkanlar, dün MHP’de Ülkücülüğümüzü yaşayamıyoruz, yaşatmıyorlar diyerek bizi suçlayarak bizden ayrılıp parti kuranlara şimdi bir bakın, nerede duruyorlar? PKK destekçisi, işbirlikçisi HDP’nin terörist eş başkanıyla kahvaltı planlıyorlar! Düştükleri bu zelil durum onlara yeter! Karşımızda oluşan şu cepheye bir bakın, içinde HDPKK var, Karamollaoğlu var, PYD’ye terörist diyemeyen Kılıçdaroğlu var ve onların yanında İP’liler var! Allah bizi böyle rezillikten korusun.”

ALGI OPERASYONCULARINA DEĞİL, LİDERE BAKACAĞIZ

Konuşmasında geçen hafta İzmir’de HDP binasında işlenen cinayete de değinen İl Başkanı Veysel Şahin; “Geçen hafta İzmir’de bir cinayet yaşandı. On dakika sonra katilin bozkurt işareti yapan resmi tüm sosyal medya mecralarında yayıldı. Oyuna bakınız ki İzmir’de 30 bin üyemiz var bizim. Fakat böyle bir üyemiz yok! Bu katilin oturduğu, çalıştığı yaşam alanlarını takip ederek araştırdım. Bir tek arkadaşımızla bağı yok fakat bozkurt yapmış. Çevresinde bırakın Onu MHP’li, Türk milliyetçisi olarak tanımayı hatta sağcı olarak bile tanımlamıyorlar. Böyle problemli, etrafıyla ilişki bozukluğu olan ve sosyal çevresi olmayan bir adam… Böyle bir katilin bizim arkadaşımız olma şansı zaten yok. Bu insanı sanki bizmişiz gibi lanse ettiler. Böyle bir algı oyunu yapılıyor. Böyle algıların yapıldığı bir ortamda sizin teşkilatınıza bakmaktan, teşkilatınız ne diyorsa onu demekten başka çareniz yok arkadaşlar. Genel başkanımıza bakacağız, teşkilatımıza bakacağız. Bunun dışında da kimsenin söylediğine inanmayacağız. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ne derse ona inanacağız. Genel Merkezimizin açıklamasını okumadan, gerçek ve doğru bilgiye sahip olmadan konuşmayacağız. Algı operasyoncularının planladığı oyuna gelmeyeceğiz. Liderimiz veya konuyla ilgili genel başkan yardımcılarımız açıklama yapmadan hiçbir ülküdaşımız bir olayın servis edildiği şekline yorum yapmaktan kaçınmalıdır. Ülkücü şuur ve teşkilat anlayışımız bunu gerektirir.” Diyerek sözlerine son verdi.