Torbalı’nın iki genç girişimcisi güçlerini birleştirerek geçtiğimiz yıl Dore isimli bir matbaa açmıştı. Kısa süre içerisinde yaptıkları kaliteli ve başarılı çalışmalarla müşterilerinden tam not alan iki ortak, bu kez bir farklı yeniliğe imza attı. Uzun yıllardır ilçede hizmet veren ve matbaa sektöründe öncü olan Küçükler Matbaa bu kez Dore Matbaa ile güçlerini birleştirdi. Artık Küçükler Matbaa ismi ile hizmet verdiklerini söyleyen Hakan Yamaner ile Yasin Arslan, en iyi hizmeti vermek için artık Tepeköy Mahallesi Kuyumcular Sokağında olduklarının altını çizdi.

HİZMET ALANI BÜYÜDÜ

Tepeköy Mahallesi Hürriyet Caddesi (Kuyumcular Sokağı) üzerinde Küçükler Matbaada her türlü çalışmayı yaptıklarını ifade eden Hakan Yamaner, “Kartvizit, Maliye anlaşmalı işler, sipariş formu, makbuz, magnet-broşür, el ilanı, çıkarma etiket, folyo yazı kesim, kaşe afiş, promosyon ürünleri, zarf-katalog, karton çanta ve antetli kağıt gibi birçok işlemi burada gerçekleştiriyoruz. Yeni yerimizde daha kaliteli işler yaparak müşterilerimize hizmet vermenin hedefindeyiz” dedi.

 ADET FARK ETMEKSİZİN BASIYORUZ

Kampanyanın açılışa özel olduğunu belirten işletmenin ortaklarından Yasin Arslan ise, “Matbaamızda adet sayısı fark etmeksizin baskı işlerini yapıyoruz. İster 1 adet davetiye, ister 1.000 adet davetiye ya da kartvizit – afiş bastırın, bizim için fark etmiyor. İstenen miktarda üretim yapma kapasitemiz var. Her türlü matbaa işini titizlikle yapıyoruz” şeklinde konuştu. “Ofset baskı makinaları ile seri üretim, dijital baskı makinaları ile düşük adetlerde istenen işleri de yapıyoruz” diye konuşan Arslan, “Aynı zamanda maliye anlaşmalı işler kaşe üretimimiz de mevcut” şeklinde konuştu.