Torbalı’da öyle bir lezzet durağı var ki pek çok kişi daha keşfedemedi. İlçede 3 yıldır hizmet veren Taner Usta Kebap, ilçenin belki de alanında en iyi ismi. Metropolis Bulvarı, Kipa yanında yer alan işletmesinde 3 yıldır müşterilerini ağırlayan Taner Usta, önceki akşam çok özel bir ismi ağırladı. Mandıra Filozofu tiplemesiyle büyük hayran kitlesine ulaşan ünlü sanatçı Müfit Can Saçıntı, Taner Usta’nın lezzetlerinin etkisinde kaldı. Gösteri için geldiği Torbalı’da kendisine hayran bırakan Saçıntı, yemek için gittiği Taner Usta’da ise lezzetlere hayran kaldı. Özellikle içli köfte ve Mardin kebabını çok beğenen ünlü sanatçı, ‘Mandıra Filozofu’ yazılı pideyle de fotoğraf çekindi.

TORBALI’YI ZIRH KEBABIYLA TANIŞTIRDI

14 yıldır kebapçılık yapan, 3 yıldır da Metropolis Bulvarı’ndaki yerinde hizmet veren Taner Usta, ilçede gerçek anlamda kebap yapıyor. Lüks lokantalar, yıldızlı otellerde çalıştıktan sonra kendi markasıyla ilçede hizmet veren, Torbalı’yı zırh kıymasıyla tanıştıran başarılı usta, Mardin kebabı ve içli köftede oldukça iddialı. Adana kebabına benzer yapısıyla dikkat çeken ancak henüz tam anlamıyla keşfedilmemiş bir lezzet olan Mardin kebabı kısa sürede müdavimlerini oluşturmuş durumda. Fiyat performans anlamında ilçede bir numara olan, yemek sepeti, getir gibi uygulamalarda müdavimler yakalayan Taner Usta, haftanın 7 günü açık.

VALİ KEBABINA YOĞUN İLGİ

Mardin kebabının yanı sıra, Adana, Urfa, beyti, ciğer şiş, kanat ızgara, pide, lahmacun, kiremit lezzetleri, çorba ve tatlı çeşitlerinin olduğu işletmede, karar vermekte zorlananlar, Vali Kebabı’na yöneliyor. İçerisinde fındık lahmacun, içli köfte, Mardin kebabı, köfte, Urfa ya da Adana kebabı, tavuk şiş ve et şişin özel sunum tabağında bulgur ve yan lezzetlerle servis edildiği Vali Kebabını 2-3 kişi yiyip sadece 180 lira ödüyor. Üstelik elle yoğrulmuş çiğ köfte de ikram olarak masaya geliyor.

Tarım işçilerinin zorlu oruç mesaisi Tarım işçilerinin zorlu oruç mesaisi

ÜNLÜLERİN DURAĞI HALİNE GELDİ

Daha önce Kardeş Payı dizisinde ünlenen Emrah Kaman’ı da ağırlayan son olarak da Mandıra Filozofu tiplemesiyle büyük hayran kitlesine ulaşan ünlü sanatçı Müfit Can Saçıntı’yı ağırladıklarını ifade eden Taner Usta, “Buraya gelip de memnun ayrılmayan olmadı. Porsiyonlarımız ve fiyatlarımız gerçekten tatmin ediyor insanları. Daha önce 50 metrekarelik bir işletmeydik. Şimdi 300 metrekarelik bir alanda hizmet veriyoruz. İlgi ve geri dönüşten çok memnunuz. Bir aile işletmesiyiz. Zaman zaman ünlü simaları da ağırlıyoruz. Onlar da çok memnun ayrıldı. Hatta Emrah Kaman ‘Biz İstanbul’da et yediğimizi sanıyormuşuz’ gibi bir ifade kullanmıştı. Bunlar bizi mutlu eden şeyler. Emeğimizin karşılığı sadece para değil, bir çift tatlı söz de bize kafi” dedi.