Ayrancılar’ın girişinde bulunan eski adıyla Dr. Tan Han tesisleri işletmesini değiştirerek Atlas Restoran olarak hizmet vermeye devam edecek. Özellikle kemik suyu çorbası ve leziz döneri ile fark yaratan Atlas Restoran müşterilerini bekliyor. İzmir’e Atlas Restoran olarak hizmet vermeye başlayan işletmenin açılması ise bölge sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı. İşletmeciliğini de genç girişimci 38 yaşındaki Gökhan Yıldız’ın yapacağı Atlas Restoran,  birbirinden leziz yemekleri ile müşterilerini bekliyor.

DİLLERE DESTAN ÇORBASI VE LEZİZ DÖNERİ İLE MEŞHUR

Öte yandan eski ustası kendi kemik suyunda kelle paça çorbasını yapan il ustalardan olan Mahir Leke ile yeniden anlaşan ve yola beraber devam edecek olan restoran kendi kemik suyunda kelle paça çorbası ve leziz döneri ile bir aylık kısa sürede İzmir’de nam salmış durumda. 33 yıldır aşçı olarak çalışan ve mesleğe Kemeraltı’nda bulunan Ankara Dönercisi’nde başlayan Leke, birbirinden ünlü restoranlarla çalışarak kendini geliştirdi. Özellikle Ayrancılar’da bulunan bazı restoranların tecrübeli ustanın yapmış olduğu et suyunda çorbadan dolayı rahatsız olduğu ve müşteri kaybettikleri için Leke’yi kendi bünyesine katmak istediklerini dile getirdi. Mahir Leke, yaptığı açıklamada “Koronavirüs salgını öncesinde İzmir’den bile müşterilerimiz sırf çorbamızı içmek için geliyordu. Ayrancılar bölgesinde ise büyük bir müşteri potansiyelimiz olmuştu. Bu da rakip firmaları rahatsız ettiğini biliyoruz. Hatta beni şuanda bünyelerine katmak için sık sık arıyorlar. Ben çorbayı saatlerce kaynatarak ve kesinlikle terbiyelemeden kendi kemik suyunda pişirerek müşterilerimize sunuyorum. Asıl sağlıklı ve lezzetli olan da bu. Gelen müşterilerimiz çorbamızı içtikten sonra kavanozlarla gelerek çorbamızı evlerine götürüyor” ifadelerini kullandı.

UYGUN FİYATA KALİTELİ LEZZET

Bölge halkına hizmet vermeye başladıktan sonra olumlu dönüşler aldıklarını ifade eden işletme sahibi Gökhan Yıldız, “İşletmemiz her kesime hitap ediyor. Uygun fiyatlarımız ile kaliteli hizmet veriyoruz. Yeniden eski lezzetimiz ile hizmet vermeye başladığımız için olumlu dönüşler almaya başladık. Menümüzde ise Ödemiş ve ızgara köfte, et döner, göveç, tavuk kavurma gibi vatandaşlarımızın çok fazla tercih ettiği çeşitler bulunuyor. Özellikle müşterilerimiz çorbalarımıza bayılıyor. İzmir’den ve Torbalı’dan çorba içmeye gelen müşterilerimiz var. Bunun yanı sıra kısa süre sonra da kebap ve pide çeşitlerimizi de müşterilerimize sunacağız” ifadelerini kullandı.

PAKET SERVİSİ BULUNUYOR

Bir ay gibi kısa süre önce hizmet vermeye başlamalarına rağmen özellikle paket serviste yoğunluk yaşadıklarını ifade eden Yıldız, “Yemeksepeti, Getir ve Trendyol ile paket servisi anlaşmamız var. Ramazan ayı olmasına rağmen şuanda bile günlük 40-50 adet paket servisimiz oluyor. Aynı şekilde işletmemizde yoğunluğumuz devam ediyor. Ayrancılar, Torbalı, İzmir’de yaşayan bütün vatandaşlarımızı işletmemize bekleriz. İşletme olarak sizlere en iyi şekilde hizmet vereceğimizden şüpheniz olmasın” dedi.

HALEF İŞLETMEYİ SELEFE DEVRETTİ

DR. Tan Han’ın kayınpederi olduğunu ve restoranın işletmesini kendisine bıraktığını dile getiren 38 yaşındaki genç girişimci Gökhan Yıldız, “Restoranımız ilk Dr. Tan Han tesisleri olarak hizmet verdi. Şimdi ise kayınpederim işletmeyi tamamen bana devretti. Biz de yen anlayışımız ile hizmet vermeye başladık. Lezzet, kalite olarak şuanda bölgenin en iyisiyiz. Hedefimiz ise daha da büyüyerek, daha fazla kesime hitap edebilmek. Bu nedenle müşterilerimizin eleştirilerini şikayetlerini ve dileklerini çok fazla önemsiyoruz. Oldukça geniş ve ferah işletmemize hepinizi bekleriz” diyerek sözlerini noktaladı.